Aki ezekben a járványtól vészterhes napokban vette a bátorságot és maszkban-kesztyűben, tömött pénztárcával kiballagott valamelyik piacra, annak minden bizonnyal feltűnt, hogy áru van dögivel, csak minden a duplájába kerül, mint egy hónappal ezelőtt.

Nem hazafiság kérdése, sokkal inkább a bukszáé!

Az első ámulatból felocsúdva a lelkes vásárló feltehetően betért a piac után egy közértbe is, ne adj Isten egy sokat kárhoztatott multihoz,  ahol a sokat próbált vásárolni szándékozó ámulva tapasztalhatta, hogy ott az árak minimális mértékben emelkedtek. Ebből következően zömünk az “idegenszívűnek, kizsákmányolónak, nemzetellenesnek” kikiáltott boltokban tömik tele a kosarukat és nem azért, mert kevésbé szeretik hazájukat, hanem mert ezt engedhetik meg maguknak.

- Hirdetés -

Az árú szép, friss és megfizethető!

A közösségi oldalon találtuk, nézzék a példát a fentiekre:

“A fotó Győrben készült!

Kíváncsi lennék arra, hogy ha a sokat szidott multik (akik változatlan áron, vagy olcsóbban adják az élelmiszert) nem lennének, akkor a szegény emberek mit ennének ebben a krízishelyzetben? A magyar kiskereskedők (tisztelet a kivételnek) megmutatták az igazi arcukat, az extraprofitért vállalhatatlan árakon árulják a portékát!

Egyébként a Miskolci piacon is ez a helyzet, a duplájába kerül minden!

Ezt csak azért írtam le, hogy a vészhelyzet után is emlékezzünk erre!”

A fotó Győrben készült! Kíváncsi lennék arra, hogy ha a sokat szidott multik (akik változatlan áron, vagy olcsóbban…

Geplaatst door Zsolt Egyed op Dinsdag 24 maart 2020

A kommentekből….

“Nem kell megvenni . Rohadjon rájuk . Ki lehet bírni , hogy a tescoba meg ilyen helyeken vegyünk ahol nem emeltek árakat . Ők meg köszönjék maguknak , hogy belefektették a pénzt , és nem jön vissza semmi , mert rájuk rohad .”

“Így kurva nehéz lesz az embereket ràvenni, hogy ne multitól vásároljanak… ez biztos út a csődbe”

“most szembesülünk a tènyekkel hogy kik is a kizsákmányolói a Magyar nèpnek! Ha nem lennènek a multi cègek itt nagyon sok embernek nem volna munkája!”

figyu

1 hozzászólás

  1. Az efféle kufárokra rohadjon rá az árú, ezáltal ne legyen bevétele, finoman fogalmazva, ALJAS amit az ilyenek tesznek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét