Aki kérdez: Kálmán Olga – Aki válaszol: a kormány(?)

Tisztelt Kormány! Azt lehet már tudni, hogy Kim Dzsong Un mikor látogat el Budapestre? De addig is, amíg az újabb cimbora nem teszi tiszteletét nálunk,

…lenne itt pár megválaszolandó kérdés:

1. Személyesen Erdogan elnök kérte, hogy a kedvéért helyezzék zár alá országunk fővárosát, az itt lakókat tereljék metró aluljáróba, vagy éppen ne engedjék le őket oda?

2. Ha ő kérte, valaki magyar illetékes szó nélkül teljesítette?

3. Ha nem ő kérte, akkor „mi” akartunk így tisztelegni a nagysága előtt?

4. Magyarul: ennek a tegnapi őrületnek ki a felelőse?

5. Ha Erdogan elnök más országba látogat (ahol még fogadják) ott is hasonlóképpen zár alá helyezik a fővárost, az éttermekből kiküldik a vendégeket, az ottélőket nem engedik ki a lakásaikból, vagy nem engedik őket haza?

6. Ha Erdogan elnök Ankarában A-ból B-be közlekedik, ott is embermentes utcákat biztosítanak neki, vagy náluk már mind lecsukták az elnökre veszélyt jelentőket, az őt kritizálókat?

7. Ha máshol nem csapnak ilyen háborús készültséget, akkor ez azt jelenti, hogy Magyarország különösen veszélyes hely? Netán tele potenciális merénylőkkel?

8. Úgy tudjuk Erdogan nem haveri látogatásra ugrott be, hanem hivatalosan járt Magyarországon. Ha tényleg hozzánk, magyarokhoz jött, akkor minimum jogunk van tudni, hogy mi indokolta és ki hagyta jóvá a főváros és az abban élők, dolgozók karanténba helyezését egy dolgos hétköznapon.

Szóval, tényleg tessenek időben szólni,

ha a képen látható, előszeretettel lóháton közlekedő, nagy ember látogat el hozzánk, mert lehet, hogy az ő kedvéért a mókusokat is össze kell majd fogdosni a budai hegyekben…

Forrás

3 hozzászólás

 • Avatar
  2019.11.09 - 14:30
  Közvetlen hivatkozás

  Természetesen Kim Dzsong Un-t is fogadni kell a miniszterelnöki rezidencián! Hiszen jól néznénk ki, ha ő Észak-Koreában nem tartana szigorú rendet! Megnyílnának ott is a határok, mi meg még több migráncstól védhetnék tovább Európát. Színmagyar nemzeti érdek, hogy Kim Dzson Un úr rendszere éljen és virágozzék tovább! :)

  Válasz
 • Avatar
  2019.11.09 - 14:46
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Kálmán Olga! Örüljön neki, hogy ennyivel megúsztuk. Itt nem zártak be ezreket, és nem is lőtt halomra senkit a török testőrség…
  Amúgy sem itt kellene a kérdéseit feltenni, hanem ott, a Karmelita előtt teccett volna megkérdezni a török elnököt, és meghívóit. Ja, hogy akkor otthon nézte a tévét?

  (mint régi hírszerkesztő, sok-sok bizalmas hírrel találkozó, nagyon jól tudja, hogy viszonylag simán megúsztuk ahhoz képest, ami a nagyvilágban hasonló esetben történik. Sajnos a város szerkezete nem igazán erre a felhajtásra lett kitalálva. Remélhetőleg a hatóság szégyenkezve olvassa kérdéseit, és a felelősök elbujdokolnak)

  Válasz
 • Avatar
  2019.11.10 - 00:05
  Közvetlen hivatkozás

  Ami történt az a főpolgármester felelőssège. Csak Karácsony elfelejti hogy már ő az.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük