Aki látta, segítsen! Lement a boltba, majd eltűnt egy 12 éves kisfiú Budapesten

A rendőrségen az eltűnt gyerek édesanyja tett bejelentést. A ferencvárosi rendőrök jelenleg is keresik a fiút. Ha látta, hívja a rendőrséget!

Jól nézze meg, látta?

fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 12 éves Kótai Márk Marcell eltűnése ügyében.
A rendőrségen édesanyja tett bejelentést, hogy Kótai Márk Marcell hétfőn 19 óra körül ferencvárosi lakásukból egy üzletbe elment vásárolni, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik a fiút.

Kótai Márk Marcell körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, aki eltűnésekor fehér cipőt, zöld melegítőt, valamint kék kabátot viselt.

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük