Sorting by

×

Akiket ennyire hülyének lehet nézni, meg is érdemlik – “Kormányzati Félretájékoztatási Központ”

Akiket ennyire hülyének lehet nézni, meg is érdemlik – csak az a baj, a demokráciából annyi maradt, hogy szavazhatnak… A huppa.hu-n, majd a mandineren láttam meg az alábbi a mélyen jellemző közleményt.

Annyira megtetszett, hogy én is közreadom

“Baloldal a magyar emberek életét veszélyezteti”

KORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÁSI KÖZPONT

MTI-OS

Reagálás a baloldali pártok sajtótájékoztatójára.

„Brüsszel nem szállít elég gyorsan vakcinát, nem küldenek elég oltóanyagot Magyarországra. Ha csak a  brüsszeli beszerzésre számítunk, akkor nem lehet feloldani a korlátozásokat és a kijárási tilalmat. Ezért a kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy több forrásból többféle vakcina álljon minél hamarabb a magyar emberek rendelkezésére. A vakcina nem politikai kérdés, a vakcinával életeket lehet menteni. Tudjuk, hogy a Gyurcsány vezette baloldal azt szeretné, hogy minél tovább tartson a járvány, de arra kérjük a Gyurcsány-lista baloldali politikusait, hogy hergelés helyett, inkább a védekezést segítsék!”

Ez a közlemény különlegesen hülyének tűnik – aljas is, de most azt hagyjuk -, pedig nem az. Valójában arról van szó, hogy azt a közönséget nézik a “félretájékoztatási központban” teljesen gyengeelméjűnek, akiknek szánják az ilyen handabandákat.

“Kötelező” brüsszelezés után a “gyurcsányista ellenzék” szándékáról hazudnak, miközben kijelentik, hogy “a vakcina nem politikai kérdés”… Valójában alighanem a megszokott módon saját szándékaikat tulajdonítják az ellenzéknek: van annál kényelmesebb válasz minden kritikára, hogy nem is értik, járvány idején hogy lehet olyan hülyeségekkel foglalkozni, mint jogállam meg hasonlók..?

Ha nem volna járvány, a Fidesznek ki kellene találnia…

Nézzünk még kicsit bele a példásan közszolgálati hirado.hu-ba…

„Mostanra valószínűleg egész Európa Kínában áll sorban, ismét” – hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap a Facebook-oldalán.

Hogy a fideszesen agresszív, bukott sportriporter hülye, pontosabban hülyéknek címzett magánközleménye mit keres e közszolgálati honlapon, a fene se tudja – mármint e portál agitpropos alkalmazottain kívül…

Aztán:

Nyílt Társadalom

Trump után Orbánt buktatná meg a nyugati liberális média

Újabb nyugati bírálatok jelentek meg Orbán Viktorról és a Fideszről. Angela Merkelt is számon kérték, hogy miért védi a Fideszt az Európai Néppártban, egy német tévéadó pedig másfél órás dokumentumfilmet készített a magyar miniszterelnök lejáratására – hangzott el a Ma reggelben.

Hogy a nyílt társadalomnak pontosan mi köze van Trump megbuktatásához, Orbán megbuktatásának szándékához, azt nem kell e szövegek címzettjeinek elmagyarázni, “tudják” maguktól: Soros, libernyák-libsi-bibsi háttérhatalom…

Minden egyszerű, mint a pofon. Naponta öntik az ilyen moslékot híveikre, közszolgálatilag és terrormédiájukban is – gondolkodni tilos…

És mégis: mintha egyre többen undorodnának a NER-től. Meglehet, a “választáson”, ha lesz, nem is a jobb jövő reménye, hanem ez az undor fog dönteni.

hülye

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.