A Fidesz szerint akinek lánya van az nem tud dugni! – Mit szól ehhez a négy lányt nemző Orbán?

Nem álhír, nyomtatásban és online is olvasható a neves Ferenci Zoltán újságírótól, aki a XVI. kerületben, Zuglóban, Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten ingyenesen terjesztett Helyi Hírekben írta meg választás utáni gondolatait. 

Nem gondolta végig….

A lap kiadója a Ferenci Kiadó Bt., tulajdonosa pedig a cikket jegyző Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin. A printváltozatot egyébként a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks nyomja – vette észre a 24.hu. 

A cikk egyébként minden mondatában szembe megy Orbán legutóbbi elmezavarával, miszerint szerződni akar a magyar nőkkel, csak arra hivatott, hogy a lehető leggusztustalanabb módon ekézze a választáson a Fideszes Szatmáryval szemben lemaradt Együttes Vajdát. A Ferenczi család úgy érezte, a voksolás után is kötelességük fenntartani a lehető legócskább fideszes kampányhangulatot.

Képtalálat a következőre: „lányos szülők”

Lányos anyák – apák, mit szóltok?

„Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik. Nos, egyelőre ez sem jött be.”

(A cikk itt olvasható online.)

Ferenci a cikk egészében megdöbbentő gyűlölettel ír a választáson az Együtt színeiben induló Vajda Zoltánról, aki Szatmáry Kristóf fideszes jelölttel szemben kis különbséggel maradt le, kevesebb mint 2 százalékponttal. Szatmáryról egyébként a 24.hu derítette ki, hogy üzletében nem adnak számlát, illetve, hogy havi 2,5 millió forint láthatatlan jövedelme van.

A cikkben egyébként Vajda feleségéről és közös társkereső vállalkozásukról is szó esik, hasonló – a cikk címe szerint sajátos – stílusban. A téma ezúttal is a „szaporodás”:

“Az pedig már erkölcsi kérdés, hogy az igazság bajnoka, a kérlelhetetlen számonkérő hétvégenként átvedlik a társkereső sármos házigazdájának, s eredményes párkapcsolatok létrehozásával szolgálja a nemzet szaporodását, gyarapodását (a Rapid randi honlapja szerint Zoltán orgánuma leginkább Fábry Sándorhoz hasonló). Felesége, Ágnes a társkereső „randi angyala”, aki a sikertelen társkeresőket látja el hasznos tanácsokkal. El lehet képzelni, ilyen évtizedes tanácsadás után mi rémség keringhet a tudatában, de hát Vajdának annyiból igaza van, hogy valamiből élni kell – addig is, amíg meg nem bukik az Orbán kormány, s csak utána mehet vissza az államapparátusba szívbéli haverjaival, akikkel 2010 előtt romlásba döntötték az országot. De hát neki erre még egyelőre várni kell… Vajda egyik plakátjára kézzel felírta valaki, hogy Görény. Önök szerint a hűtőre gondolt?”

Olvasva a fideszes toll- és gyomor forgató véleményét, egy régi székely mondás:

“sör nem ital, az asszony nem ember, a medve pedig nem játék

modernizált változata jut eszünkbe: a medve nem játék, a lány nem gyerek.

 

Havi 2,5 millió láthatatlan jövedelme van a fideszes képviselőnek

Juhász Péter: ilyen a Fidesz, veled betartatja a törvényeket, de ő csal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük