Akkor most Orbán Viktor keresztény, vagy türk?

Szeretnék megkérni egy olyan Fideszre szavazó akárkit a magát nem egy tál gulyásért és kétezer forintért eladó fajtából, hanem abból a migránstól rettegő, Mészáros Lőrincet zseninek tartó, egészségügyi, oktatási helyzettel elégedett, Soros György által nem fizetett, Orbán Viktort mindenre megoldásnak tartó, gondolkodás helyett bólogató rétegből, hogy magyarázzon már el pár dolgot nekem egyszerű józan ésszel bíró hazaárulónak. Meg a többi csendes többségnek, akik összességében többen szavaztak a Fidesz ellen, de a választás elcsalása miatt mégis nekik lett kétharmaduk.

Hogy van ez a keresztény kultúra védése?

Mikor most derül ki, hogy gyökereink szerint türk vagy mi az isten vagyunk, akik maradtak muzulmánok? Akkor ők most a testvéreink, és a finnek elmehetnek a fenébe a Nokia telefonjukkal? Az alaptantervben most már a türk ősök is benne lesznek, és a honfoglalás óta betelepített kunok, jászok, svábok, tótok, sokácok keveredéséből összejött igaz magyarok lovon fognak járni az istentiszteletre meghallgatni a szószékről prédikáló papot, hogy kire kell szavazni?

Hogy védjük meg a keresztény kultúrát, ha a határainkon feltűnő migráns hordák között kirgiz, türk, azeri, kazah, török muzulmánokat találunk, akik menekülnek az otthoni diktatúra elől, de mi beengedjük őket, mert rokonok vagyunk? Vagy nekik adunk letelepedési kötvényt ebben az esetben?

Akkor most mi is visszatérünk a sztyeppékre,

vagy Orbán Viktor csak csontig benyalt a nomád diktátoroknak, és irigyli őket mert gond nélkül lecsukhatják az ellenzéki embereket, bezárhatják a nekik nem tetsző sajtót, szétoszthatják az állami vagyont a családi baráti társaságban? És ezért nem kell mindenféle szabályoknak megfelelni az olyanok közül mint az uniós jog, meg a hazai törvényeket is úgy lehet írni, ahogy nekik tetszik. Mondjuk ez eddig is így volt, és az igazságszolgáltatás is a védi a Fidesz bűneit az élen Polt Péterrel, de még senkit nem lőttek le ha más volt a véleménye, vagy bírálni merészelte Orbán Viktort. Pedig az hogy nyalogatná a szája szélét az árokban fekvő ellenzékiek láttán, ahogy ez türkföldi körökben általánosan elfogadott!

Az a főkeresztény Semjén nevezetű mostantól imaszőnyegen térdel Orbán előtt

és csak kelet felé fordulva fog bólogatni, vagy továbbra is lovon jár a székelyek között akik még nem is tudnak az új ősökről?

Azért az nyilvánvaló dolog Orbán Viktor részéről, hogy neki a nyugati demokrácia nem felel meg, mert annyi bűn nyomja a lelkét az állam kirablása miatt, hogy rendes helyen már börtönben csücsülne élete végéig, a családja, és barátai körében. A keleti demokráciában azonban teljesen elfogadott, ha egy ilyen senkiházi mint Orbán Viktor lop, csal, hazudik ha hatalomba kerül, és meg is akarja azt tartani. Ezért is szeretne ő inkább ott élni, és vinné magával a jobban teljesítő országát is, ahol a forint ma reggel már 327-en állt az euróval szemben.

Meg végül is nem egy demokrata, csak egy hazug szarházi, aki ahol éppen van, ott kellene eltaposni. Meg az is nyilvánvaló, mekkora haverjai ezek a diktátorok, és mennyire szeretne közöttük élni.

Már csak az kérdés ők jönnek ide türkölni,

hogy együtt lehessenek Putyin seggében, vagy Orbán viszi oda a maradék hazát, amit még nem íratott a maga nevére.

Lassan megéri ez a szerencsétlen ország, hogy a magyar adófizetők pénzén nem csak a határon túli magyarokat fogja milliárdokkal kitömni Orbán Viktor, de a türk vér nevében az ottani minareteket is felújítja, csak mert neki éppen ehhez van kedve. Na akkor hogy fog állni a keresztény állampolgár szája? Már most van egy másfél milliárd dolláros, nem forint, dollár, keret a türk, kazah, kirgiz, azeri befektetésekre. És akkor az itthoni stadionokról ne beszéljünk, hallgassunk a kórházak orvos nővér hiányáról, az oktatási helyzetről, meg arról, Mészáros Lőrinc még ebben a hónapban nem nyert egy közbeszerzést sem.

A válaszokat nem gondoltam komolyan kedves Fidesz szavazók, az eszem úgy sem fogná fel annak értelmetlenségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest