Ál vízóra-leolvasók garázdálkodnak Óbudán! Önnél jártak?

Haladni kell a korral, ahogy felüti fejét egy-egy eddig nem tapasztalt csalási módszer, nem árt azonnal reagálni rá. Ám ne lankadjon a figyelem, ezzel nem oldottunk meg mindent, mert jön a következő! A mai: ál-vízóraleolvasók!

Figyelem! Ál vízóra-leolvasók!

Több bejelentés érkezett Társaságunkhoz arról, hogy a III. kerületben magukat vízóra-leolvasónak kiadó csalók fosztottak ki főként idős embereket. A III. kerületben jelenleg nem olvas le a Fővárosi Vízművek lakás-mellékvízmérőket – írják közleményükben.

Felhívjuk fogyasztóink figyelmét, hogy ügyfeleink biztonsága érdekében minden munkatársunk arcképpel és sorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkezik, melynek felmutatásával tudja igazolni, hogy valóban a Fővárosi Vízművek képviseletében jár el. Ha bizonytalanok, hogy valóban társaságunk alkalmazottja keresi-e fel Önöket, vagy felmerül a gyanú, hogy csalóval állnak szemben, semmi esetre se engedjék be a lakásba, hívják a Vízvonalat a 06 1 247 7777-es vagy a rendőrséget a 107-es telefonszámon!

A Fővárosi Vízművek munkatársai előzetes ütemterv szerint, évente egy alkalommal olvassák le a lakás-mellékvízmérőket. Ennek ütemezéséről a www.vizmuvek.hu oldalon adunk tájékoztatást. Ugyanakkor az ivóvíz-szolgáltatási számla hátoldalán is meggyőződhetnek arról, hogy az adott lakásban milyen időszakban várható a leolvasás, melyről értesítést is elhelyeznek munkatársaink a társasházakban.

A Társaság képviselői más esetben nem lépnek be a lakásokba, és az is kizárólag csak rendkívüli helyzetben – például vízhiány esetén – fordulhat elő, hogy becsöngetnek az ingatlanokba.

Ha mégis megtörtént a baj, fontos, hogy haladéktalanul értesítsék a rendőrséget a nyomozás mielőbbi megkezdése érdekében!

Fővárosi Vízművek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük