Sok százezer gyerekstatisztát szerez magának 2018-ban Magyarországon a NER és minden óvodás anyukája és apukája köteles mindehhez aláírásával hitelesítve engedélyt adni. Hol élünk?
[mnky_ads id=”10551″]

A gödör, aminek nincs alja….

Miközben Orbán 20. évértékelőjétől hangos a média egyik olvasónk az alábbiakról értesítette szerkesztőségünket.
[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

Az óvodás a legjobb biodíszlet?

T. Szerkesztőség!

Az alábbi feltétellel vették fel kisfiamat az államilag fenntartott, vagyis a mi közös pénzünkből fizetett óvodába:

“Alulírott Szülő/törvényes képviselő befolyásmentesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy Nevezett gyermekem az X óvodában – Székhelyén és Telephelyein – (a továbbiakban: Intézmény) a 2018. évben szervezett rendezvényeken (pl. óvodai nyílt nap, farsangi ünnepség, ballagás, karácsonyi ünnepség, NEMZETI ÜNNEPEK vonatkozásában szervezett óvodai ünnepségek, stb.) részt vegyen, róla fénykép, videó és/vagy hangfelvétel készüljön.

Hozzájárulok továbbá ahhoz, hogy a fent hivatkozott felvételek megjelenjenek az
Intézmény, valamint annak fenntartója, a Budapest XI. Kerület Újbuda Önkormányzata (1113 Budapest, Bocskai út 39-41.) honlapján (www.ujbuda.hu),

Újbuda országgyűlési- illetve ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐI a hivatali munkájukról szóló tájékoztatóikban/beszámolóikban szerepeltessék, valamint a jelzett Intézmény és fenntartó megbízásából készült elektronikus, illetve nyomtatott kiadványokban (pl.: Újbuda újság), azokat a fenti célból az Intézmény és fenntartója nyilvánosságra hozzák. ”

Nem büntetés, műsor – A hideg aszfalton kellett térdelniük az óvodásoknak

Barátainktól tudom, hogy ez nem egyedi eset, más kerületek is eszerint járnak el. Nem tehettem meg, hogy ne írjam alá, mert sajnos nem tudok otthon maradni a gyerekkel és a magánóvoda díját sem tudom kigazdálkodni kettőnk fizetéséből, de felháborítónak tartom, hogy bármelyik kormány erőszakot tegyen polgárain.
[mnky_ads id=”10553″]
Eddig a levél.

Várjuk azok jelzését, akikkel hasonló irományt írattak alá az [email protected]

Észak Korea már a spájzban van – újabb fideszes “fagyasztott” ovisokat!

Simicskó Istvánra már csak a “kivezényelt” ovisok kíváncsiak?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét