Alakul a karantén-kormány: Kovács Zoltán, Dömötör Csaba és Farkas Örs is karanténba vonult

Ahogy arról már beszámoltunk, csütörtökön karanténban kezdte a napot Gulyás Gergely, Orbán Balázs, Hollik István, Varga Judit és a sor még korántsem ért véget. Most jött a hír….

Újabb politikusokról derült ki, hogy karanténba vonultak

Egy a Veszprém megyei Úrkút melletti kúrián tartották azt a rendezvényt, amely több kormánypárti politikust is karanténba kényszerített – tudta meg a 24.hu. A hétvégi rendezvény Zsófiapusztán tartották, a portál forrása szerint száznál is több résztvevővel.

helyszín a Zichy-Schaller kúria volt. A XIX. századi épületegyüttes 2007-ben került a Schaller családhoz (a 33 éves politikus és édesanyja tulajdonában van, a holtig tartó haszonélvezeti jog pedig apjáé), és az utóbbi években teljesen felújították.

Az életrajza szerint osztrák-magyar kettős állampolgár

Schaller-Baross Ernő hosszú ideig a Fidesz külkapcsolatait intéző csapat tagja volt, a pártalapítvány külügyi igazgatójaként, majd a frakció tanácsadójaként, különösen német nyelvterületen segített be Gulyás Gergelynek. Emellett kuratóriumi tagja, illetve elnöke volt két jegybanki alapítványnak is. A neve 2018-ban – igaz, a messze nem befutó, 166. helyen – felkerült a Fidesz országos listájára is, majd miután a kormányalakítás után Gulyás a Miniszterelnökség vezetője lett, Schaller-Baross a tárcához került a helyettes államtitkári posztra.

Mobiltelefonján kereste a portál Schaller-Baross Ernőt, hogy megtudják, kik vettek részt az összejövetelen, és milyen óvintézkedéseket tettek, de a helyettes államtitkár elfoglaltságára hivatkozva letették a telefont.

Kovács Zoltán, Dömötör Csaba és Farkas Örs is találkozott egy hétvégi kerti partin a Fidesz kommunikációs igazgatójával, Hollik Istvánnal, akinek a koronavírus-tesztje pozitív eredményt mutatott.

Kovács Zoltán és Dömötör Csaba államtitkár, valamint Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője is otthoni karanténban tartózkodik

– írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtök délután a közleményükben.

..és a miniszterelnök nem bulizott az övéivel?

hvg.hu rákérdezett, Orbán Viktor karanténba vonult-e, mire Havasi Bertalan annyit közül a lapnak, hogy

“a miniszterelnök nem érintett az ügyben.”

Ilyenkor lélegezhet fel az ellenzék, hogy a hasonló partik zártkörűek!

Minden érintett politikusnak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Csütörtöki “termés”

csollagjegy

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Alakul a karantén-kormány: Kovács Zoltán, Dömötör Csaba és Farkas Örs is karanténba vonult

  • Avatar
    2020.08.28 - 00:20
    Közvetlen hivatkozás

    Remelem, mindannyiukat kirugja majd a kozszolgalatbol a gunarnyaku, ha megprobalnanak otthonrol, home officeban dolgozni.? Mert megerdemelnek a szigort!…:)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük