Alaptörvény módosítás: az apa a pap, az anya a házvezetőnő /Álhír tudósítónk jelenti/

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Ezen Gulyás Gergely kormányszóvivő bejelentette, hogy az éjszaka Varga Judit igazságügyi miniszter és Semjén Zsolt újabb alkotmánymódosító nyújtott be. A családi kapcsolatok keresztény szellemű rendezése érdekében alkotmányba írják azt is, hogy az apa a pap, az anya a házvezetőnő.

Kaleta Gábor örökös püspöki kinevezést kap, hogy piros köpenyben látogathassa meg Mikuláskor a gyerekeket

Az új törvény szerint Karácsonykor nem csak Jézus születését ünnepeljük majd, hanem költség takarékossági okból mindjárt a keresztre feszítést is. Ezt azzal tesszük emlékezetessé, hogy 33 ellenzéki politikus, többek közt Gyurcsány, Karácsony Gergely önkéntes kereszt halálát rendezik meg a TEK aktív közreműködésével.

Az érintettekkel már tegnap este aláíratták a beleegyező nyilatkozatot az újra megnyitott Andrássy út 60. szám alatt.

<<< Olvasna még Kurir Kacsa rovatunk álhíreiből? Kattintson! >>>

Az új törvény szerint csak azok a pártszövetségek indulhatnak a választáson, akik legalább 9 megyében indítanak jelöltet.

Ezzel az ellenzéket arra kényszerítik, mindenhol közös jelöltet állítson. A Városi Kurir tudósítója megkérdezte, mi ennek az előnye kormányzati szempontból? Gulyás válasza szerint az egyetlen közös lista előnye, hogy

a tanácskozást tartó ellenzéki képviselőjelölteket nem kell külön begyűjteni, hanem egyszerre is elviheti őket a TEK. Putyintól már kedvezményes szibériai utazást rendelt számukra Szijjártó a Külügyminisztérium saját keretéből.

Bejelentették, hogy a járványra tekintettel a kormányzat Kínából jóárasított melegséget jelző maszkokat rendelt az ifjúság védelme érdekében, amiket azonban a papoknak nem lesz kötelező hordani

A tájékoztató végére személyesen megjelent Semjén Zsolt is. Közölte, most fejezte be az egyeztetést Orbán Viktorral és Szijjártó Péter külügyminiszterrel. Ennek eredményeként bekerül az Alaptörvénybe, hogy a magyar nagykövetek a jövőben Novák Katalin családügyi miniszter eseti engedélyével szabadon párosodhatnak Lappföldről importált, fiatalkorú, házi rénszarvasokkal és ez nem fog pedofiliának minősülni! Ez a kedvezmény a közelgő Vadászati Világkiállítás látogatóit is megilleti majd!

karácsonyfa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük