Celebszint – Alekosz nem adja fel!

A magyar celebségre nem lehet várat építeni. Alekosz hiába jelentkezik időről időre meghökkentő posztokkal, személye méltán feledésbe merült. Nemrég Kim Dzsongunt bombázta levelével, nem hozta meg a várt sikert. De nem adja fel, húsvéti próbálkozása a pápát célozza. Addig ne álljon féllábon, míg a válasz meg nem érkezik!

“Kedves Pápa!

Pope Francis
00120 Szent Péter tér 1
Stato della Cittá del Vaticano

Ügyem, súlyos. Halasztást, nemtűr. Súlyos, és elhordozhatatlan átok ül rajtam. Ide, a Győri Püspök kevés. Ide, valamirevaló Pap kell. Ezért fordulok Őszentségéhez. Alekosz, noha könnyen lehet babérkoszorút érdemelne, és a nőknek az ő lábai előtt térdelniük kellene, ahogyan az eredendően elrendeltetett, mégsem így történik. Negatív energiák ostromolnak engem, mindent elnyelő feketelyuk vesz körül, kvantumi szinten rejtőző hatalmak játszanak, s űznek gúnyos tréfát velem.

Taszítom a nőket.

Ha az autómmal megállok a pirosnál, a mellettem lévő női sofőr nem mer mellém állni, mert felismer. Érzi a Luciferi energiát.

Ha az Alle-ban leülök ebédelni, a tálcájával bolyongó, tömegben kétségbeesetten helyetkereső nő, inkább valami kábítószeresnek tűnő fülkarikás alak mellé préseli be magát, sem mint, hogy mellém üljön le. Érzi a Luciferi energiát.

Ha a Tinderen párbaállás van, s én találkozót eszközölök, hivatkozási alapot keres az elutasításra, noha korábban jobbrahúzásommal éppen ő lépett az irányomba. Érzi a Luciferi energiát. Ha a Dunába ugrok, hogy kimentsek egy fuldokló, kétségbeesett nőt, az inkább önként veti alá magát a háborgó hullámsírnak, mintsem karjaimban kapjon új életre.

Érzi a Luciferi energiát.

Még a könnyelmű nők sem kedveznek nekem, holott minden hónap első napján, szajhákra elkülönített keretösszegeket teszek félre a Boldogságomra, s még egy kifosztóm sem akad. Érzik a Luciferi energiát. Mindent, s mindenkit megsemmisítek, aki csak szóba áll velem, vagy a közelembe lép. Kvantumi erők ezek, nem evilági magvak.

A sajtó kigúnyol, az emberek megvetnek, a nők eltaszítanak. A vezetők szóba sem állnak velem. Mi ez, ha nem fortélyos bűbáj, Antikrisztusi átok?

Ki vagyok én? Mi vagyok én.

Őszentsége! A segítségét kérem! Ide, a reverenda kevés. Nőt küldjön!

Az Úr, 2018. márczius hó 30. napján, Nagypénteken:

Nagy Alekosz – Érdi polgár”

Alekosz lepipálta Trumpot!

Alekosz: a TV2 fölbérelte Baukó Évát azért, hogy mondjon kompromittálókat Havas Henrikről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük