Alekosz, a valamelyik Való Világban feltűnt és azóta is a celebvilágba vágyó hazafi úgy érzi, hogy eljött az ő ideje. Eddigi próbálkozásai nem hozták meg a várt sikert. Mostani nagy dobása: fideszes akar lenni. Nem “talpas” szerepre vágyik, egyenesen a TV2 vezetőjének ajánlja magát.

Végül is, miért éppen ő ne?

“NEMZETI BEJELENTÉS!

Bejelentem!

Csatlakozni kívánok a Magyar Nemzeti Médiaholdinghoz. A holdudvarhoz már minden magára valamit adó sajtó csatlakozott, fölajánlkozott. Ezennel ajánlom magamat és facebook oldalamat én is. Görög emberként Magyar szívvel élek. Facebook oldalam minden körülmények között Nemzeti.

Naponta 5.5 millió embert érek el, de hó végén gyakori a 7.7 milliós elérés is. Úgyvélem, ez lehetne több is! Mivel a lehetőségeim facebookra korlátozódtak, nem tudok megfelelő mértékben kiteljesedni. Támogatást várok a Holdingtól!

Mivel sem Andy Vajnával sem Dirk Gergenssel megelégedve nincsenek, hogy a TV2 programigazgatóját, akinek már a nevét sem tudom annyi volt, ne is említsem, szeretném ajánlani magamat a TV2 programigazgatói posztjára.

Ki ne hagyja folytatást!  Alekosz programot hirdet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét