Alföldi Róbert: mélyen hívő, igaz keresztény magyar honfitársaim, ez így rendben van?

Szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben az örökbefogadással összefüggő eljárásrendet módosító kormányrendelet. Novák Katalin über “magyarhivőkeresztényanya” közölte: ahogyan eddig, ezután is szakemberek döntik majd el, hogy az örökbe fogadni szándékozók személyiségük és körülményeik alapján alkalmasak-e gyermek örökbefogadására.

Az arra alkalmas egyedülállók előtt továbbra is fennáll az örökbefogadás lehetősége. A családokért felelős tárca nélküli miniszternek -vagyis őnéki- a különös méltánylást érdemlő esetekben lesz hozzájáruló szerepe.

Többeket kiborított az embertelen “eljárásrend”

A Gyülölet nem pálya! néven már 2013-ban indított kampányt a Magyar Labdarúgó Szövetség, ez alapvetően a rasszizmus ellen szólt, de komolyan vehető futballmúlttal vagy jelennel rendelkező játékos központi megrendelés nélkül egyszerűen soha nem állt bele hasonlóba Hrutka János, illetve most – még nagyobb szenzációt okozva – Gulácsi Péter előtt. Ők azonban egészen konkrétan a melegek elfogadásáért, illetve a szivárvány családok elismeréséért tették ezt. Hozzájuk csatlakozott a női fociválogatott 62-szeres tagja, a 2009 óta Németországban játszó Jakabfi Zsanett, aki feltöltött Instagramra egy képet, amin a mára egyezményessé vált, tenyérre rajzolt szimbólummal jelzi, hogy “a család az család.”

“Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember. Én kiállok a szivárvány családok mellett!”

áll a magyar válogatott, mellesleg klubszinten a világ tíz legjobb kapusa között lévő Gulácsi Péter posztjában.

Alföldi Róbert sem hallgatott….

A művész közösségi oldalán adta egyértelműen mindannyiunk tudtára, mit gondol a Novák nevével fémjelzett kormányrendeletről:

“Megjelent a Magyar Közlöny, és most már a törvény rögzíti, hogy a kormány, azon belül is a családokért felelős tárca nélküli miniszter tudja engedélyezni és dönti el, hogy mi a szeretet, és hogy ki alkalmas arra, hogy szeressen, és azt is, hogy ki szerethet, segíthet, nevelhet olyan gyerekeket, akiknek nincs se családja, se szülője, se szeretet az életében. Szép! Tényleg, ez egy keresztény kormány! Most már igazán látszik!

Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van?”

öngyilkossági kísérlet, figyelmeztetés

2 hozzászólás

  • 2021.02.28 - 21:57
    Közvetlen hivatkozás

    Ezen torveny alapjan nem nevelhettem volna egy masik gyereket a sajatom mellett, mert egyedulallokent a Gyamhatosag semmi kivetnivalot nem talalt nalam. De most biztos talalna, ha ugyanolyan kondiciokban allnek ki Adriennert, a gyamhatosag altal hozzam rendelt kislanyert. Embertelenseg a legmagasabb fokon! Nem kerdeses, hogy Alfoldi Ur melle allok!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük