Alföldi Róbert: kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

Ha azt vesszük kiindulópontként, hogy a tudás, ismeretszerzés és ezek alapján a döntéshozatal alakítja gyermekeink életét és, ha elzárják az ismeretszerzés lehetőségét, akkor módja  sincs fent említett utódnak arra, hogy teljes, boldog, kiegyensúlyozott életet élhessen, akkor bűn ezt megakadályozni.

A kormánypártok több új javaslattal egészítenék ki a parlament elé a napokban beterjesztett pedofilellenes törvénycsomagot. Megtiltanák például a 18 év alattiak számára a homoszexualitás vagy a nemváltás népszerűsítését és bemutatását, még az ilyet tartalmazó reklámokat is. A szexuális felvilágosításból kizárnák a civileket, ilyen előadásokat csak nyilvántartásba vett szervezetek és előadók tarthatnának az iskolákban

– derül ki az országgyűlés honlapjára feltöltött dokumentumból.

“Előbukkant az ocsmány homofób, demagóg lóláb Kocsis Mátéék állítólag “a gyermekek védelmét” szolgáló törvényjavaslata mögül

Aljasul összemossa a gyermekabúzust a homoszexualitással és a nemváltással. Mindezt olyan látszatott keltve, mintha a gyerekeket a melegek, a transzok veszélyeztetnék – és nem a ragadozók (szexuális orientációtól és nemtől függetlenül). És azok az intézmények, amelyek lehetővé teszik a ragadozást és cserben hagyják az áldozatokat. (…) Ha ezt a törvényt elfogadják, az nem segít a gyerekeknek – ellenben vissza fogja vetni hazánkban az emberi jogok és a szexuális kultúra helyzetét a kőkorszakba. A pattintottba, nem a csiszoltba. (…)

A most benyújtott törvényjavaslat a Putyin-rezsim mintájára büntetné még azt is,

 • hogy az iskolákban civil szervezetek korszerű szemlélettel beszélgessenek a gyerekekkel szexuális felvilágosításról.
 • Arról, hogy a nemi szerepek, az alá-fölérendeltség, a nők elnyomása nem a természet örök törvénye, hanem a társadalom terméke.
 • Arról, hogy a konvencionálistól eltérő szexuális orientációval, nemi identitással rendelkező embereket nem megbélyegezni kell, hanem támogatni. (Forrás)

Alföldi Róbert közösségi oldalán osztotta meg véleményét:

Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról.

Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat. (Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elöl egy csatornán lecsúszva. )

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat.

Éppen egy olyan darabot próbálok Budaörsön, – egy erdélyi magyar író művét -, aminél nagyon sokat beszélgettünk arról, hogy milyen fontos lenne,

 • hogy minél több középiskolás lássa,
 • hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni,
 • hogy tájékozottak legyenek,
 • hogy boldogok legyenek, és mondjuk ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy pl. a saját nemükhöz vonzódnak.

Ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elhozza erre az előadásra a diákjait.

Mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecet. Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban.

Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz.

Ezt gondolják a hatalmon lévők. És komolyan ezt gondolják.

Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?
(És félreértés ne essék, nem a leszbikusságon van a hangsúly.)

Magyarország, 2021.

És csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni…”

Kapcsolódó

7 thoughts on “Alföldi Róbert: kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

 • az igazgató szék helyett adjanak neki egy sámlit, hátha magához tér. Elnézik neki, hogy meleg, ezért senki nem piszkálja, de folyton provokál, pedig nem kéne! Gyereke nincs, nem is lesz, nem tudja, hogy milyen szülőnek lenni, milyen gyereket nevelni. Inkább festegessen azzal jobban jár. Aki sokat beszél keveset mond, de az ő szájából a kevés is sok!

 • Pingback:

 • Kedve Anna ! Gratulálok a bajuszos profilképéhez!Kicsit hasonlít a keresztrény Szájer úrhoz!

 • Semmilyen írásra, véleményre nem a személyeskedés az emberhez méltó válasz.
  Hogy kinek milyen az irányultsága, magánügy. Attól, hogy elhallgatják a homoszexualitás létezését, az nem szűnik meg, ezt csak a legprimitívebb elmék képzelhetik így. És nem is kell megszűnnie. Az élet sokszínű, gyönyörű, káprázatos. Az állatvilágban is létezik homoszexualitás, ez csak bizonyos – emberek alkotta – vallások szerint bűn. És miért ne lehetne beszélni a másságról? A régi alkotmányunkban – az igaziban – benne volt a megkülönböztetés tilalma. Mellesleg rengeteg óriási tehetség volt leszbikus, illetve homoszexuális, az ilyen törvényeket megalkotó és pártoló primitív elmék valószínűleg a legszívesebben kiirtották volna azokat is.
  Megmutatni a világot a maga teljes sokszínűségében, ez is a művészet feladata, amit szerintem csak szűk látókörű, bigott, ostoba lények kérdőjeleznek meg vagy tagadnak.

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük