A héten hazánkban járt Erdogan török államfő. Ennek alkalmából kormányzati sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor miniszterelnök Páva Zsolt pécsi polgármesterrel.

Bejelentették,

hogy a Pécs főterén, a Széchenyi téren álló dzsámit bővítik egészen a vasútállomásig, hogy a legközelebbi török-magyar válogatott focimeccset ebben is le lehessen lejátszani, mert a vendégcsapat itt már otthon érzi magát. Miután az épület így elég nagy lesz, több pár milliárdos kisebb stadion is elhelyezhető majd benne, ha a Miniszterelnök úrnak játszani lesz kedve a porban saját eszköz hiányában.

A közbeszerzést a Mészáros -Jumurdzsák Zrt. nyerte. De nem hangzott el Tiborcznak panasza sem, mert ő a közvilágítást intézi a föld alatti alagutakban szurokfáklyákkal. Az áram túl költséges lenne. Az adófizetők zsírjának égetését használjak majd tüzelőanyagnak.

A vallási együttműködés jegyében

a bővített dzsámiban egyesítik hétvégente a Felházat a muszlim hittel ifj. Orbán Gáspár vezetésével. Jézus, és Allah férfi menyasszonyai nyilvánosan játszanak majd egymással a nemzeti ünnepeken a fiatalság okulására. Hátha kedvet kapnak ők is…

A költségek fedezése érdekében növelik az állami adóbevételeket. A magyar NAV-osoknak török defterdárok adnak majd kiképzést. Ennek keretében újra bevezetik az adósrabszolgaságot. Bár a török kiképzők szerint ezt a devizahitelek kapcsán a magyar kormány már megtette,már csak finomítani kell a rendszeren a korbácsolás bevezetésével.

Páva Zsolt pécsi polgármester bejelentette,

hogy nem csak az ingatlanadó újabb, jelentős emelésével mutatnak példát az országnak. Szerinte az ellenzék az új buszok beszerzését is félremagyarázza. Ugyanis a nem fizető adósokat a jövőben hosszú rabláncon egymás után kötik, és végigvezetik a városon. Ez lesz az új tömegközlekedés.

Természetesen szép, minden eddiginél magasabb minarettel is bővítik az épületet, amelynek csúcsán a müezzin naponta többször, Mekka felé fordulva énekli majd:

“Kuuuurrvaaaa aaaanyáááddd Gyuuurrrcsááány!”

Pécs lehet a demográfiai robbanás fellegvára – Hírek és álhírek Baranya fővárosából

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét