Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Az Országos Bírósági Hivatal Elnöke, Handó Tünde, Hollik István fideszes képviselővel együtt értékelték a Fővárosi Törvényszék legújabb jogerős ítéletét. Kifejtették, hogy a döntés már tartalmazza a NER előremutató elemeit, ezért gondjuk lesz az azt hozó bírák hivatali előmenetelére…Jelenti a Kurir Kacsa (Ál)hírügynökség.

A főbűn….

Az ügyészség ugyanis hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolt meg egy jegy nélkül utazó férfit, aki a Pécsről Budapestre tartó Mecsek IC-ről lerugdalta az őt leszállítani akaró rendőröket, és a kalauzt. Az indokolás kifejtette, hogy figyelembe kell venni a Hollik István, és a Fidesz által korábban kimunkált jogpolitikai elveket.

A miniszterelnök 2018.június 25-én Garancsi István 17 milliárdba kerülő magánrepülőjén utazott Bécsből Várnába kedvenc csapata, a Videoton nemzetközi meccsére. Ez semmiképpen nem jogtalan magatartás, hiszen a Hollik-elv szerint a

repülő úgyis elment volna oda“.

Mindegy tehát, hogy egyel többen voltak rajta. Törvénytelenség nincs.

Hollik: „Az a repülő elindult volna a miniszterelnök nélkül is? Persze, hogy elindult volna (…) Ez ajándék? Így működik a barátság”

Tekintettel arra, hogy az őt a vonatról leszállítani akaró rendőröknek a vádlott is ugyanazt mondta: –

“Pestre meg a vonat, én is elférek rajta!”,

a rendőrök jogtalanul támadták meg a békésen bliccelő férfit, aki pusztán jogos védelemben volt velük szemben, tehát okkal rugdalta le őket a szerelvényről. Vagyis bűncselekmény hiányában fel kell menteni.

A Városi Kurir újságírója felvetette, hogy annak idején Rogán Helcsiző Toncsi az országot ordította tele, amikor a kormányon levő szocik egy vidéki kihelyezett tanácskozáson juhbeles virslit is ettek, amit egyébként minden jobb közértben lehet kapni. Handó erre kifejtette, hogy Orbán Viktor nem is evett Várnában juhbeles virslit, csak friss osztrigát, meg király rákot, miegyebet. Eltérő tehát a megítélendő tényállás. A rohadt komcsik kétpofára zabálták magukat a Nép virslijével, ezért fegyházban kell bűnhődniük. A magyar nép viszont nagyon szereti az osztrigát, meg a friss király rákot, amit erre kiválasztott vezetőin keresztül fogyaszt el. Ez történt most is.

Nincs erről semmi beszélni való, lapozzunk!

Az Rtl Klub riportere rákérdezett arra, hogy a kormány azt ígérte, visszaszorítja a szexuális bűnözést is. Ehhez képest Budapesten a szopófantom garázdálkodik, aki éjjel álmukban meglepi a hajléktalanokat és leszopja őket.

Tényleg átalakítják az igazságszolgáltatást

Hollik képviselő úr kifejtette, hogy pontosan ezért volt szűkség a legújabb gránit szilárdságú alkotmánymódosításra, amely szerint a jövőben tilos életvitelszerűen közterületen tartózkodni. Ezzel megszűnik a hajléktalanság, a szopófantom így nem talál magának betevő falatot közterületen. Ugyanakkor bejelentette azt is, hogy senkit nem hagynak az út szélén. A Fantomot a jövőben a Miniszterelnök úr személyesen fogja alkalmazni arra az időre, amikor az unalmas, és tartalmatlan ellenzéki interpellációk miatt nem tud ébren maradni…

“Ezzel a kormányzat a bűnmegelőzési, és közfoglalkoztatási feladatát is megoldotta, ami önmagában is világcsúcsnak számít a politika tőrténetében!”

– tette hozzá szerényen Hollik képviselő úr.

Konok Péter: Skodracsek Béla életvitelszerűen lakik a köz területén, a köz szemetéből él…..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét