Álláskereső hirdetése dübörgő hazánkban – “az ész a fontos….”, vagy mégsem?

Munkát keresek, volt négy szakmám, meg három diplomám, de elégettem őket, mert nem tartottam igazságosnak, hogy lelépjek külföldre mosogatni, közben meg munkaerőhiány van az országban. Mindent vállalok! A szarlapátolástól elkezdve a kubikus munkákig mindent!

Csak a szakmunkás fizetés felét fogadom el,

nem akarom megsérteni a céget, miután a lángok martalékává tettem minden végzettséget igazoló papíromat. Szeretném, ha nem az én fizetésem akadályozná a cég dinamikus fejlődését.
Bárhol dolgoznék. Nem számít, hogy több száz kilométerre van a munkahely. Nem kell szállás és az utazási költségtérítés. Aki ilyeneket kér meg céges buszt követel, az nem elég lojális a céghez. Ha nem érnék haza, majd alszom a vasútállomáson. Ez igazán nem probléma.

Én igazán nem fogom olyannal traktálni a főnököm,

hogy ki kéne fizetni az albérletet, meg ennem kell. Nem lenne merszem megzavarni, miközben pénzt számol éppen, vagy a kollégáival megy étterembe ebédelni. Ha engem alkalmaz, igazán nem kell tartani a munkaerő hiánytól. Szó nélkül átveszem azok munkáját is akik elmennek a cégtől, természetesen semmilyen kompenzációt nem várok érte.

Hamarosan startolhat a munkából a hullaházba program!

Minden héten megyek túlórázni!

Természetesen ingyen, majd azt mondjuk, hogy elkeveredtek az elszámolók. Még a munkaidőmért is szégyellek pénzt kérni. Tudom milyen nehéz mostanában a cégek helyzete Magyarországon.
Táppénzre soha nem fogok elmenni, mert ma már az ügyelet is elvégzi helyszínen az életmentő műtéteket, miközben én tudok dolgozni. Ezért igazán nem kell aggódni.
Szívesen leszek az R1-es kollégája potom összegért havonta! Csörgessen meg és visszahívom, hogy ne károsítsuk a céget a hívásdíjjal!

Forrás

Bauer Tamás: “Ne vegyétek el a magyarok munkáját..”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük