„Álpolgármesterek” gyalázatos szeánszáról

Összegyűltek a Bálnában, hogy közösen ocsmánykodjanak egyet. Úgy tűnik, bármire képesek, csak becsületesen dolgozniuk ne kelljen.

Ha már összegyűltek, akkor persze handabandáztak egymásnak – talán abban versenyeztek, melyikük a leghűségesebb szolgája, legkészségesebb seggnyalója a Felcsúti Nagyúrnak.

Valamiféle „bevándorlásszervező irodákról” hazudoztak – rémhírterjesztés ez, uszító szándékú. De hát mást, másképp nem is tehetnek a Fideszben, ha érvényesülni akarnak. És akarnak, bármi áron.
Gerinctelen gazemberek valamennyien – kivételként csak a segghülyék volnának említhetők. De olyanok, legalábbis ebben az ügyben, aligha voltak köztük. Az világos, hogy a Fideszben az intelligenciánál, a műveltségnél csak a tisztesség üldözöttebb – mégis: elképzelhetetlen, hogy azok az alakok maguk annyira ostobán rettegjenek a bevándorlástól, mint amennyire hisztérikus félelembe akarják kergetni településük lakóit.

Papagájkodnak, mert papagájkodniuk kell

Piszkos zagyválkodásukról „közleményt” vagy mi a szart adtak ki…

Meg akarják tartani Magyarországot magyarnak – papagájkodják a Felcsúti Nagyúr eszelős aljasságát. „Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken” – mondják.

Pedig rá kellene kényszeríteni őket, az „álpolgármestereket” és lakájaikat – persze, a Felcsúti Nagyúrral és klikkjével együtt –, hogy feladják „szokásaikat”, hiszen igencsak undorítóak azok. Hogy mit értenek kultúrájukon, az rejtély: ám valamilyen értelemben bármi nevezhető bárminek, akár kultúrának is.

„Felkérjük ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre.”

Istenem… Nincsenek „bevándorlásszervező Soros-szervezetek”, nem fenyegeti az országot, a „magyar településeket” a „tömeges betelepítés veszélye”. Ezt nyilván tudják a Bálnában összegyűlt cégéres gazemberek, de készségesen papagájkodják, amit papagájkodniuk kell.

„Felkérjük a kormányt”…

Idősebbek emlékezhetnek ilyesmire: „szakszervezetek”, miegyebek „kezdeményeztek” olykor olyasmit, amire a hatalom fölkérte őket…

Most is erről van szó: bizonyára már lényegében elkészült a „nagy mű”, a „törvénycsomag tervezete”. Már csak az a kérdés, melyik péntek éjszakáján nyújtják be a „parlamentnek”. No meg készül vagy már készen is van a „Soros-ellenes akcióterv” is.

Hitvány, elvetemült alakok akarják még őrültebbé tenni híveiket, még inkább megfélemlíteni ellenfeleiket: így készülnek a „szabad választásra”

Amennyire szolgalelkűek, fölfelé nyalakodók az összeröffent(ett) „álpolgármesterek”, többségük annyira undorító Döbrögiként: az alant lévőket taposva viselkednek „saját településükön”.

De ne panaszkodjunk, mert nincs hozzá jogunk. Pontosan tudtuk, miféle embereket választunk meg polgármestereknek. Mi voltunk, mi vagyunk azok, akiknek nem kellettek sem többé-kevésbé tisztességes pártok, sem becsületes emberek.

Rohad az ország, régóta. Bűze egész Európában érezhető. Szellőztetni kellene.

Vagy már mindegy?

Korábbi cikkekKövetkező cikk
  • Miklósné Kiss

    Megdöbbenve láttam a “polgármesterek butaságának, vagy gerinctelenségének” a demonstrálását a Bálnában készült felvételeken. Ennyi ilyen színvonalon lévő város, falu és egyéb településvezető van ebben a kis országban? Ezek valóban elhiszik a soros blöfföt? Másik eset, nem mernek ellentmondani? Mintha Észak- Kóreában lennének! Egyik verzió sem különb a másiknál! Gyalázatos amit ezzel az országgal tesznek orbánék!

Megosztás