Tízmilliárd forintból hirdeti a kormány a hazug családvédelmi programot, miközben országszerte több ezer gyermekorvos hiányzik a rendszerből – tette közzé pártja véleményét Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció szóvivője, EP-képviselőjelölt.


A magyaroknak nem propagandára van szükségük

Mint írja, Novák Katalin  család- és ifjúságügyért felelős államtitkár közlése szerint a kormány tájékoztató kampányt indít a kormány családvédelmi akciótervéről. Erre a tájékoztatásra közel 10 milliárd forintot szánnak.

A Demokratikus Koalíció álszent és visszataszító dolognak tartja, hogy miközben több ezer gyerekorvos hiányzik az országban, miközben kisgyerekes családokat lakoltatnak ki, és miközben soha nem látott sorok állnak a különböző szervezetek ételosztásain, a kormány egy nyilvánvaló hazugság reklámozására elkölt több milliárd forintot. Mi, európai magyarok tiltakozunk az értelmetlen pénzszórás és a hazug ígérgetések ellen. A magyaroknak nem propagandára van szükségük, hanem az európai minimálbérre, az európai minimálnyugdíjra, az európai családi pótlékra, és az európai egészségügyi minimumra, hogy biztonságban nevelhessék gyermekeiket.


(Forrás: MTI/OS)

Kapcsolódó

A kormány családvédelmi programja a vagyonosabbakat támogatja

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét