Ambrus Attilánál betelt a (viszkis)pohár!

Ahogy arról beszámoltunk, Ambrus Attilát utolérte a végzete, a rend éber őrei lemeszelték és a szonda elszíneződött. Elvették a jogosítványát és hiába fellebbezett, nem tekintenek el a jogosnak tűnő büntitől.

Mint a mesében: éktelen haragra gerjedt ….

Nyáron történt az eset. Rögvest ügyvédet fogadott és fellebbeztek a rendőri intézkedéssel szemben. Arra hivatkoztak, hogy a munkája miatt sokat utazik, valamint felesége, Réka veszélyeztetett terhes, s mivel egy tanyán laknak, ahol a legközelebbi szomszéd is több száz méterre van tőlük, így szüksége lenne a vezetői engedélyére, ha bármi baj történik – írja a blikk.hu.

Ambrus – Viszkis – Attila bemószerolja a rendőrséget

Szerintem a hatóságok nem felejtik el, hogy én egyszer már keresztbe tettem nekik – kezdte lapunknak Ambrus. – Évekkel ezelőtt, amikor szabadultam, akkor is megszívattak, és azóta is lépten-nyomon éreztetik, hogy nyomorult vagyok. Bármit teszek az életben, hendikeppel indulok.

-nyilatkozta a portálnak.

Úgy érzi, hogy bármit tesz, élete végéig rajta marad a stigma. 2012-es szabadulása óta mindent megtesz azért, hogy normális élete legyen,.de hiába.

Most nemcsak engem, hanem az egész családomat szívatják, a feleségemet és a gyerekemet is. Nem tagadom, én hoztam rossz döntést, amikor órákkal azután, hogy ittam két pálinkát, volán mögé ültem, de ötvenéves elmúltam, a feleségem bár most jól van, bármikor bármi történhet, igazságtalannak érzem, amit velem tesznek.

Hogy mit mond az ügyvéd? lapozzon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük