Ez a napKiemelt hírek

Az új amerikai nagykövet szerint Orbánia tökéletes

Naponta tíz programon vesz részt, és még így sem tapasztalta, hogy csorbulnának szabadságjogok. Neki senki sem mondta, hogy bármi baj lenne, és még egyetlen elégedetlen emberrel sem találkozott Magyarországon.

David B. Cornsteint, az Egyesült Államok 80 éves budapesti nagykövetét már Donald Trump elnöksége idején, idén nyáron küldte Magyarországra az Egyesült Államok, és a Szombat magazinnak interjúból egyértelműen kiderült, hogy nem érti a szabadságjogokkal kapcsolatos problémákat.

Mikor az interjúban a demokratikus intézmények leépítéséről kérdezik, a nagykövet konkrétan azt állítja, hogy ilyesmiről Magyarországgal összefüggésben még csak nem is beszélt neki soha senki. “Egyetlen elégedetlen emberrel sem találkoztam. Ha Önök közlik, amit most mondok és erre válaszul majd jelentkezik valaki, aki ezt cáfolni akarja, azt természetesen meghallgatom. De eddig egyszerűen nem hallottam ilyet” – mondta a lapnak.

Corstein budapesti nagyköveti kinevezése előtt leginkább üzletemberként tevékenykedett, diplomáciai tapasztalata nincs.

(Forrás: Szombat)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó:

Az amerikai nagykövet még erősebbé szeretné tenni a kétoldalú kapcsolatokat

 

About Author

Szólj hozzá!