Öt fideszes képviselő – az élen Gulyás Gergely – gondolt egyet és határozati javaslatot nyújtott be a Parlamentnek, amiben elítélik az Európai Parlament november 16-i határozatát. 
[mnky_ads id=”3390″]

Gulyás “bekeményít”

A magyar Országgyűlés felszólítja Magyarország Kormányát, hogy ne engedjen az Európai Parlament és az uniós bürokrácia nyomásának, védje meg hazánk alapszerződésekben garantált jogait, utasítsa el a Soros-tervet, és folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a Soros-terv végrehajtásának állásáról és a kormány Magyarország védelmét célzó tervezett és folyamatban lévő intézkedéseiről

– szerepel a javaslatban. 

A benyújtott iratban van minden, amivel eddig is próbálkoztak: Soros-tervezés, Európai Unió köpködés, és a kontraszt kedvéért saját maguk piedesztálra emelése.

Állításuk: az EU állandó betelepítést és kötelező szétosztást indítana el az európai nemzetek kárára,

„jogköröket adna át”

a bevándorlást támogató Soros szervezeteknek, annak érdekében, hogy azok

„részt vegyenek a bevándorlók behozatalában és szétosztásában”.

A valóság: az államfőket tömörítő Európai Tanács elnöke, a Donald Tusk maga jelentette ki a múlt héten: a tagállami vezetők eheti találkozójukon minősítsék hatástalannak a kötelező menekültügyi kvótákat.

Az Európai Parlament a 2017. november 16-i plenáris ülésén 390 igen, 175 nem szavazat és 44 tartózkodás mellett elfogadta a Parlament dublini reformhoz fűzött véleményét az egy harmadik országbeli állampolgár vagy egy hontalan személy által a tagállamok egyikében benyújtott nemzetközi védelem iránti kérelem megvizsgálásáért felelős tagállam meghatározására vonatkozó feltételek és eljárási szabályok megállapításáról szóló európai parlamenti és tanácsi rendeletre irányuló javaslatról.
[mnky_ads id=”3390″]
(forrás: nepszava.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here