Azt mondja a Fidesz, hogy ők mekkora f@sz@ csávók, még a csajok is azok náluk, mert ugye a tankönyveket ingyen adják a tanulni vágyóknak. Most akkor a tankönyvek minőségét ne firtassuk, örüljünk neki, hogy ingyenes.

Amiért viszont fizetni kell mindenkinek,

az a füzet, a toll, a ceruza, a kifestő, a tus, a táska, a vonalzó, a radír, a papír, az olló, a tolltartó, a kis biz baz, a nagy alakú biz baz, meg a többi. És ezeket folyamatosan pótolni kell, mert a gyerek okosodik, fejlődik, és használja a tudása fejlesztésére a tárgyakat. Többnyire el, és fel.

Csak kétféle tankönyvet lehet majd kapni: államit vagy egyházit

 

Viszont azok a drága jó magyar keresetek nem egyformák ám az egész országban. Van olyan falu, meg város, ahol még két szomszéd sem egyforma anyagi viszonyok között él, és tudásra szomjazó gyerekből viszont van nekik kettő, három, vagy akár egy is.

És van olyan szegény ember is ezeken a helyeken aki a létminimum alatt él, csak ezt nem mondja be a köztévé óránként, két migráns veszélyre való figyelmeztetés között. Ők vannak pár millióan, de róluk nem beszél senki, mert az a könnyebb út.

A többség 20 ezer forintnál többet költ iskolakezdésre

 

Ami ingyenes, az qrva drága….

Lassan meg lehet szokni a kormány kommunikációból, hogy ami ingyenes, az qrva drága annak akinek pont hogy segíteni kellene ezzel. A többinek, aki nyert az egykulcsos adóval annak ez csak még egy kis ráadás arra a sok könnyítésre amit eddig kapott. Ez valahogy a rezsicsökkentéssel is így volt, ha az nem lenne mindenkinek átverés.

Szóval ebben a fene nagy segítségben pont az jár rosszabbul, akinek amúgy is nehéz az élete, de azért a kormány még rúg rajta egyet, ha már elveszi tőle még a cafetériát is. Nyaralni kell, nem az oktatásra költeni a szegény családnak. Viszont az ilyen híreket olyan derűs mosollyal tudjál előadni, hogy az ember józan esze csak áll, és tátott szájjal megy neki a falnak.

És most azokról még nem is beszéltem, aki a migránsoktól féltve a segélyüket, rászavaztak erre a bandára a tál gulyásért.

Nemzeti egyentankönyvből nemzeti Fidesz-hit, mint főtantárgy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here