Amikor egy Főlótolvaj irányítja az oltási rendszert! - Egészségügyi dolgozó vagy? Ugyan már! - Városi Kurír

Sorting by

×

Amikor egy Főlótolvaj irányítja az oltási rendszert! – Egészségügyi dolgozó vagy? Ugyan már!

Novák Hunor, ismert pesti gyermekorvos – ahogy azt a Városi Kurír elsők között megírta- megpróbált bejelentkezni oltásra, hiszen az egészségügyi dolgozók elsőbbséget élveznek, próbát tett a rendszeren. Öt kijelölt oltópontot próbált meg. Sehol sem sikerült elintéznie. Van ahol fel se vették a telefont. Máshol megadták egy honlap címét, ami viszont nem működik.

Hirdetés

Mit is állít Orbán Viktor?

Nem régen még azt ígérte a miniszterelnök, hogy két nap alatt beoltatja az országot, ha kell. a napokban már úgy módosult a mondás, hogy ennek csak az oltóanyag hiánya az akadálya. Hát Novák esetéből látjuk, hogy ez is hazugság. Még az egészségügyi dolgozó saját magának se tudja elintézni a beavatkozást protekció nélkül.

Azt is mondta a Nemzet Főorvosjogásza, hogy ha kevés az oltópont, akkor ezt is megoldja egy magyaros huszárvágással, ahogy mindent (is!) szokott. Hiszen ott van 11 ezer szavazóhelyiség, azokban kell beadni az oltást. Tehát bőven van hely erre is, csak őt kell megkérdezni a jó megoldásról.

Orbán  hívei  sajnos még nála is eszetlenebbek,  hiszen megszenek mindent, csak a “Méltóságosfőorvosatyaúristengömbnarancs” szájából jöjjön.

<<FRISS HÍREINK!>>

Óhatalan veszteségek

Nem kell orvosi egyetemet végezni ahhoz, tudjuk, hogy minden hatóanyag felléphetnek allergiás reakciók. Lehet, hogy százból egy vagy tíz esetben, de előfordulnak a népesség nagy átlagában. Az anafilaxiás sokk, az allergiás reakció akár halálos eredményű is lehet. Éppen ezért kell az oltóponton megfelelő egészségügyi ellátás lehetőséget biztosítani az oltások után és a beoltott embernek várakozási időt kell eltölteni ott.

Elképzelem, ahogy a simagöröngyösi iskola tornatermében beadják az oltást, az ember elkezd fulladni, aztán hanyatt vágja magát. De semmi gond! felírjuk majd őt az óhatalan veszteségek listájára. Ott a suli udvarán az ugrógödör, elássuk a homokba! Ha pedig már nincs hely, akkor a határba is el lehet temetni. Mert orvos, meg intenzíves ellátást csak a megye központban van, 100 kilométerrel arrébb.

EGÉSZSÉGÜGYI

 

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.01.06 - 08:11
    Közvetlen hivatkozás

    Azt sajnalom, hogy bar egyre tobben tarjak felma fidesz hazugsagait, a birka-hivek meg mindig nem ebredtek ra arra., hogy mennyire at vannak ok is vagva – es hogy minden csak egy Patyomkin-falu…:( Volt egy ismerosom, aki mindig azt szokta mondani, hogy :”olyan szegeny sosem voltam, hogy igerni ne tudjak” Kis modositassal: hiaba orban viktor a leggazdagabb magyar , a nagyotmondastol, ures igergetestol a mai napig – de inkabb a sirig – sem fog tud szabadulni….:(

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.