BulvárCsillagjegyek

Amindenit! Csillagjegyed szerint ezek a pozitív és negatív hatások határozzák meg a szerdádat….

Amindenit! Csillagjegyed szerint ezek a pozitív és negatív hatások határozzák meg a szerdádat....

Oroszlán

Szerdán radikális döntések meghozatalára és jelentős változtatások bevezetésére lehet szükség a, fõként anyagi, esetleg személyes problémák elhárítására, ami igencsak jelentős többlet stresszt jelenthet önnek, kedves Oroszlán. Most is bízhat azonban abban, hogy reális gondolkodásának és éles eszének köszönhetően minden bizonnyal a lehető legjobbat sikerül majd kihoznia a dolgokból. Este érdemes aztán egy kicsit lazítani, ami alatt viszont semmiképpen se hagyja, hogy gondolatai a napi gondok megoldása körül járjanak, inkább csakis az élvezeten!

Szűz

Ha egy mód van rá, ma ne sürgesse magát és másokat sem, nyugodtan lassíthat egy kicsit a tempón. Nem kell, hogy mindig ön irányítson (még, ha észrevétlenül a háttérből is), most hagyhat egy kis teret másoknak, hogy ők is kibontakozhassanak, mivel túl nagy kalamajkát most úgysem okozhatnak. Amúgy, ma jobb is, ha a maguk módján haladnak a dolgok, hisz pont a drasztikus beavatkozás okozhatna bajt, s az most nagyon nem hiányzik. Ma legalább alkalom nyílik egy kis lazításra, pihizésre, a többit pedig elég csak fél szemmel figyelnie, hisz végre minden a rendjén halad!

Mérleg

Ma nagy eséllyel tehet szert egy kis váratlan pluszpénzre, amit azonban érdemes lenne nem rögvest elköltenie valamelyik kedvtelésére, vagy éppen egy görbe, városi estére, vagy legalábbis nem teljes egészében, hiszen így nehéz lesz tartós értéket letennie az asztalra, s emiatt később még lelkiismeret-furdalás gyötörheti. Ebből az extrából tehát mindenképpen igyekezzen legalább egy keveset félre tenni egy nagyobb cél érdekében, s meglátja, mindjárt a maradék elköltése is sokkal jobban fog esni!

Skorpió

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ma energikus és lelkes, kedves Skorpió, mely tulajdonságai hamar ráragadhatnak a környezetében élőkre is, akikre amúgy is, szinte hipnotikus hatással van! Eme temérdek pozitív energiát érdemes mindenképpen jelenlegi projektjeibe, már haladó terveibe invesztálnia, sőt, egyúttal akár miért ne kezdhetne egyúttal egy teljesen újba is bele? Bárhogy is dönt, bármivel is halad, ma semmiképpen sem nyúlhat mellé, úgyhogy hajrá, mert ma még az univerzum is önnek drukkol!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author