Sorting by

×

Amit eddig nem tudtunk Orbán Viktorról – Miniszterelnök a “női hölgyek” bűvöletében….

Megszokhattuk, hogy az Orbán Viktorról készülő fotókon igyekszik ádáz, kemény harcos látszatát kelteni, aki mindig kivont szigorral néz a (neki) boldog jövőbe. A háromnapos debreceni határszemléjén azonban olyan fotókat is lőttek róla, ahol mosolyra húzódik a szája. Véletlen lenne, hogy mindegyiken hölgytársaságban látni?

Orbánból előbukkant a pasi?

Az alábbi képek mindegyike a miniszterelnök közösségi oldalán jelentek meg. Így (is) ment előre….

… és még valami…

A hölgyek társaságán kívül -nyilván kampánymegfontolásból- gyerektársaságban is készültek képek. A hintalovon.hu-n jelent meg ezzel kapcsolatban egy bejegyzés, mely szerint

Gyerekkel fotózkodni kampányidőszakban nem szabályos, nem etikus, nem cuki és végképp nem menő. Közös felelősségünk, hogy ez mennyire marad része a normának.

Gyerekekkel fotózkodott egy politikus? – hívd fel a figyelmét a gyerekjogokra A legutóbbi, 2018-as parlamenti választások idején még csak kezdtünk beszélni arról, hogy miért sérti a gyerekjogokat, ha politikusok gyerekekkel fotózkodnak a kampányidőszakban. Azóta egyre jobban érezzük, hogy ez nem csak ebben a kiélezett időszakban probléma, és hogy a gyerekek politikai használatának számtalan más formája is van. Szomorú tapasztalat, hogy ennél súlyosabb is. Önmagában nem igazolja a gyerekek szerepeltetését,

 • ha a szülő írásban hozzájárul egy felvételhez,
 • ha a gyerekek jól érzik magukat és lelkesek a felvétel miatt,
 • ha a gyerekek szimpatizálnak a politikus személyével,
 • ha a gyerekek örülnek az ajándéknak, jutalomnak,
 • ha a gyerekek intézménye elkötelezett a politikus felé,
 • ha a politikus saját gyerekeivel fotózkodik,
 • ha a politikus célja egyébként a gyerekek védelme.”

Ellenpontként….

Emlékeznek?

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Amit eddig nem tudtunk Orbán Viktorról – Miniszterelnök a “női hölgyek” bűvöletében….

 • 2022.03.21 - 10:19
  Közvetlen hivatkozás

  Ha eltűnt, azt nagyon jó! Ha csak azért, hogy személyesen hátráltassa a határőröket és segítőket a munkájukban, az nem annyira. Egyébként Orbánból néhány fontos emberi vonás hiányzik, úgymint méltányosság, nagyvonalúság, sportszerűség, elkötelezettség a fair play, a jogszerűség továbbá a demokrácia mellett. Ahhoz képest, hogy sportolónak vallja, vallotta magát, hogy jogvégzett, ezek elég fajsúlyos hiányosságok! És még mennyi minden hiányzik belőle! Az őszinteséget meg az erkölcsösséget majd kifelejtettem! De hát, mint mondám, annyi mindene hiányzik!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.