Ámor-haver horoszkóp-üzenete hétvégére! - Érdekelt vagy a témában, akkor nosza....! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ámor-haver horoszkóp-üzenete hétvégére! – Érdekelt vagy a témában, akkor nosza….!

Kíváncsi vagy, mi vár rád a június 11-12-i hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat! Akár párkapcsolatban élsz, akár szingliként telnek a napjaid, az alábbiakból megtudhatod, számíthatsz-e és, ha igen, milyen előjelű meglepetésre szombat-vasárnap. Ne csüggedj akkor sem, ha nem ez a Te hétvégéd, csak 7-et kell aludnod és itt a következő!

Hirdetés

Nyilas

Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek, viszont flörtben nem lesz hiány, csakúgy vonzód magad köré a lehetséges jelölteket. Ha kapcsolatban élsz, ne töltsétek otthon a hétvégét! Kiránduljatok, menjetek el moziba, színházba, használjátok ki a hétvége minden percét.

…szombaton….

Minden arra utal, kedves Nyilas, hogy ma nagy eséllyel lesz alkalma egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra, amit kifejezetten olyanok körében tölthet, akiket szeret, akik igazán fontosak önnek. Ha esetleg az est folyamán, akadna is közülük olyan, akivel nem igazán értenek egyet valamiben, igyekezzen vigyázni arra, hogy ettől még ne romolhasson meg alapvetően jó viszonyuk!

Bak

Mi jut eszedbe arról, hogy szerelem? Család? Boldogság? Érzelmi kiteljesedés? Mit teszel azért, hogy elérd ezeket? Hogy elérd azokat a vágyott céljaidat és álmaidat, amelyeket régen megálmodtál magadnak? A változtatás és a választás lehetősége a te kezedben van. Ha megszületett benned az igazi vágy minderre, akkor már csak az ezekhez vezető utat kell megtalálnod. A Plútó a jegyedben hátra arcot vágva segít új irányt szabni az életednek.

…szombaton….

Ma bármit is hall, kedves Bak, ne vegyen semmit sem készpénznek, ugyanis a látszat csal! Különösen, ha valami olyas valamiről van szó, amiben teljes egészében tisztában van azzal, hogy ön tudja jobban. Bízzon magában, mert ez valóban, így is van!

Vízöntő

Kapcsolataidat a harmónia jellemzi, ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak benneteket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen. Most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet!

…szombaton….

Bárkivel is kerüljön ma kapcsolatba és bármiről is legyen szó, kedves Vízöntő, ma mondja csak ki nyugodtan, amit gondol, méghozzá úgy, ahogy van, mindenféle külcsín, vagy finomítás nélkül, ugyanis, aki igazán számít, az most pontosan ezt fogja értékelni, nagyra tartani önben! Legyen büszke bátran arra, aki!

Halak

A hétvége tökéletes időszak az otthonod kisebb felújítására. Kreatív természettel áldott meg a sors, így jól tudod, hogy nem minden a pénzen múlik. Bátran próbálkozz praktikus és egyedi ötletekkel, amellyel még inkább kihangsúlyozhatod eredetiségedet. Viszont arról se feledkezz meg, hogy a lelki felújítás legalább ennyire fontos! Old fel a konfliktusokat és teremts alkalmat a meghitt beszélgetésekre a szeretteiddel.

…szombaton….

Figyelje meg környezetét, kedves Halak, s hallgassa, mi mindenről beszélnek, mit mesélnek az emberek, ugyanis, nagyon tanulságos lehet! Ma igyekezzen így, csak a háttérben maradni, legalábbis addig, amíg egyszer csak azt nem érzi, eljött az ideje, hogy ön is a színpadra lépjen!

<<< Esetleg még pár horoszkópot? >>>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.