Se köpni, se nyelni-szerű Ámor-horoszkóp a hosszú hétvégére - A Bika éltében feltűnik a régi "nagy Ő", az Ikrek kezdeményezőbb lesz, mint valaha .... és veled mi lesz? - Városi Kurír

Sorting by

×

Se köpni, se nyelni-szerű Ámor-horoszkóp a hosszú hétvégére – A Bika éltében feltűnik a régi “nagy Ő”, az Ikrek kezdeményezőbb lesz, mint valaha …. és veled mi lesz?

Eldördült a startpisztoly, kezdetét vette a pünkösdi hétvége-maraton. Mindenképpen nézz bele a szerelem terén várhatókba, mert érdekes és eseménydús pár napot ígér több csillagjegy szülöttének is a horoszkóp. Itt van például…., szóval olvass tovább!

Hirdetés

Bika

A hétvégén egy bizonyos illető újból felbukkanhat az életedben. Ez azt jelenti, hogy vissza kellene-e engedned az életedbe? Határozottan nem! Mi több alaposan meg kellene fontolnod, hogy kinyitsz-e egy ajtót, amit valamilyen okból egyszer már becsuktál. Ne hagyd magad elvarázsolni nosztalgikus emlékekkel! Idézd fel magadban a rossz dolgokat is, amelyek miatt egykor becsuktad azt a bizonyos ajtót.

…ha csak a szombat érdekel….

Lehet, hogy az elmúlt időszakban egy kissé elhanyagolta partnere érzéseit és nem figyelt oda rá kellőképpen. Ezért lehet, hogy egy kissé fagyos otthon a hangulat, de most végre lehetőségé és ideje nyílik, kedves Bika, hogy kiengesztelje párját és végre kettesben töltsenek néhány nyugodt, zavartalan pillanatot.

Ikrek

A csillagok arra ösztönöznek, hogy szerelmi téren még kezdeményezőbb legyél, mint általában. Bárkit képes vagy meggyőzni arról, hogy te vagy a legalkalmasabb partner számára. Természetesen sosem voltál híres arról, hogy szégyenlősen elbújtál volna az ismerkedés és a flörtölés elől. Így ez a mostani hatás még tovább növeli a szexuális kisugárzásodat. Csak arra vigyázz, hogy ne ijeszd el a lehetséges jelölteket a határozott, rámenős fellépéseddel.

…ha csak a szombat érdekel….

Kedves Ikrek, ön mindig is vonzódott a misztikus dolgok iránt. Ma felkeltheti valami egészen megmagyarázhatatlan az érdeklődését melybe most ideje is van kicsit mélyebben beleásni. Adja át magát érdeklődésének és tanulmányozza a metafizika, asztrológia, számmisztika működését, hogy ön mégis válaszokat találjon a megválaszolatlan kérdésekre is.

Rák

A hétvégén több meghívást is kaphatsz barátaidtól, ezeket érdemes lenne kihasználnod. Megeshet, hogy ezek valamelyikén fog rád találni a nagy szerelem. Talán egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akit már régóta ismersz, de egy ideje nem láttátok egymást. A viszontlátás öröme mellett mindketten úgy érzitek, mintha soha nem szakadtatok volna el egymástól. Csakis rajtatok múlik mi lesz ebből a kapcsolatból.

…ha csak a szombat érdekel….

Furcsa álmai uralhatják egész napját, melyeket nem igazán tud értelmezni. Valószínű, hogy a munkáját tekintve kell vízióit értelmeznie, de azért nem árt, ha tüzetesebben is utánanéz a kuszább részleteknek, mert lehet, hogy pont azok adják meg a választ egy a hivatásával kapcsolatos problémára.

Oroszlán

Semmi okod arra, hogy magányosan töltsd a hétvégédet, hacsak nem éppen ez a szíved vágya. Van egy kedves barátod, aki szívén viseli a boldogságodat és alig várja, hogy bemutathasson neked valakit, akiről azt gondolja, tökéletes partner lehet számodra. Ne legyél pesszimista, inkább koncentrálj arra a csodálatos és boldog életre, ami akkor vár rád, ha lesz bátorságod kilépni az életbe.

…ha csak a szombat érdekel….

Úgy tűnik, ma minden területen egy igazán kreatív napnak néz elébe, kedves Oroszlán. Itt az ideje, hogy teret engedjen képzelőerőjének és kövesse utasításait, sőt a mai nap tapasztalatait lehet, hogy hosszú távon is kamatoztathatja. A sok-sok tennivaló mellett szakítson időt a relaxálásra is, mert a mai egy kiváló alkalom arra, hogy pihenjen egy kicsit, mert ma biztosan nem fogja megzavarni senki a nyugalmát.

<<< Más is érdekel? Kattints, hátha itt megtalálod! >>>

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Se köpni, se nyelni-szerű Ámor-horoszkóp a hosszú hétvégére – A Bika éltében feltűnik a régi “nagy Ő”, az Ikrek kezdeményezőbb lesz, mint valaha …. és veled mi lesz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.