Ámor-ügyi csillagüzenet érkezett! Na jó, ősz van, de mi a helyzet a szerelem terén?

Oroszlán

A hétvégén nagyobb változások történhetnek az életedben, mint amire számítottál. Az események annyira felgyorsulhatnak, hogy alig bírod követni őket, és csak nehezen tudod áttekinteni a kialakuló helyzetet. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, hiszen az idő most neked dolgozik. Ne erőltesd és ne siettesd az eseményeket, hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek!

Szűz

Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted, hogy most a szerelmi életed adhat igazán értelmet az életednek. Most mindenre hajlandó vagy kedvesedért, a kapcsolatotokért. Amennyiben éppen párkeresésben vagy, akkor nagy az esélye a hibázás esélyének, és olyan embernek szavazhatsz bizalmat, aki nem érdemes rá.

Mérleg

A hétvégén találkozhatsz azzal a személlyel, aki az általad felállított magas elvárásoknak is megfelel. Mindent megtesz, hogy meghódítson téged, problémát csak az okozhat, hogy az illető már foglalt vagy legalábbis egyelőre az. Ezért a folytatás nehézségekbe ütközhet. Ha kapcsolatban élsz akkor a féltékenység okozhat gondot köztetek, pedig nincs okod rá, a párod szeret téged és hűséges hozzád.

Skorpió

A szerelemben most minden az elképzeléseid szerint alakul és ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az elmúlt időszakban tudatosan álltál hozzá azokhoz a kérdésekhez, amelyek veszélyeztethetik jelenlegi kapcsolatodat. Ha keresed a párod, akkor ideje, hogy nyitott szemmel járj a világban, ideje véget vetned a magánynak: hagyd magad elcsábítani!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse