Connect with us

Kerítésen innen

Ön mennyit kapott Sorostól?- Hol a lé, Hidvéghi bajtárs?

Ön mennyit kapott Sorostól?- Hol a lé Hidvéghi bajtárs?
Megosztás

A Fidesz-kommunikáció alapján kiszámolható – ha hinni lehetne a mondottaknak – hogy Soros György minden magyar család számlájára cirka 300.000 forintot utalt annak reményében, hogy nem szavaznak Orbán Viktorra. Nézzen rá a kimutatásra, Ön már megkapta? Ha nem, akkor láthatja, hogy egy újabb hülyítés áldozata.

A sánta kutya esete

A kormánypárt megmondói tényleg nem feltételeznek annyit a magyarokról, hogy el tudnak végezni egy igen egyszerű számtani műveletet. Adott egy szám, amit el kell osztani egy másikkal és a végeredmény a családi kasszákban kellene legyen. De nincs! Ki érti ezt?

Ehhez képest smafu a nyugdíjkorrekció, meg a minimálbéremelés, sőt az Erzsébet-utalvány osztása is. A bibi csak annyi, hogy a szöveg a lejáratókampány része, ami így utánaszámolva visszafelé sült el.

Hol a lé Hidvéghi bajtárs?

Ha igaz amit a Fidesz kommunikációs igazgatója állít, akkor legalább 500 milliárd forintért (a többesszám minimum 2 milliárd dollárt feltételez) formálná a népakaratot az amerikai üzletember. Azaz a 3,2 millió háztartással számolva egy család (famíliánkénti véleményazonosságot feltételezve) meggyőzésére 156.250 forintot szán Soros – legalábbis átlagban. De tekintve, hogy a közvélemény-kutatások szerint a leginkább a Fidesz-tábor (itt van a biztos pártválasztók majdnem fele) és a bizonytalanok kis része retten az amerikai üzletembertől, ökölszabály szerint ez a summa inkább 321.500 forint családonként. (népszava.hu)

Amennyiben nem a családi folyószámlákra küldte hazánkfia az Orbán-buktatásra nekünk szánt összeget, akkor „állambácsi” kapta meg, hogy ossza szét közöttünk, ebben az esetben kicsit sem kedves regnáló, hová lett az összeg?

Vádlott az USA is

Hidvéghi az előtte teleírt papírból azt is felolvasta, hogy az Egyesült Államokban tavaly megháromszorozta az Orbán-kormány elleni lobbira fordított támogatásait; egy év alatt 16 millió dollárt, azaz mintegy 4 milliárd forintot költött az Orbán-kabinet elleni lobbitevékenységre. 

„Mélytorok” Hídvéghi Balázsnak jelent – reszkess Soros!

A nem létező „Soros-terv” ezt a „kiváló” kormányt akarja megdönteni

A Fidesz azt állítja: 2 301 463-an vettek részt a nemzeti konzultáción

Szerző

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Németh Tamás

    2018.01.28 11:53 at 11:53

    Nekem nem kell utalnia ahoz hogy ne szavazzak a gecire! Gyűlölöm orbán viktort és a fideSS-t!

  2. Por Öcsi

    2018.01.28 20:33 at 20:33

    Haver nekem nincs a számlámon soros pénz, DE TI KÜLDTETEK SOROS URNAK Erzsébet utalványt ??!!! Én egyébként SOROS URRA SZAVAZOK !!! gecik meg huzzanak mint a vadlibák !!! mig lehet !!!!!!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük