Connect with us

Kerítésen innen

Orbán kedves professzorai kalapot emeltek Balog ex „mindenminiszter”előtt

le-a-kalappal-polgarmester
Megosztás

A Professzorok Batthyány Köre közleményben sorolta szegény jó Balog Zoltán távozó miniszter „emúltnyócévét”. Ha nem itt éltük volna át ugyan azt az időt, a méltatás alapján egy dicső XXi. századi államférfi képe rajzolódna ki előttünk. De mi is itt voltunk, így komikus a professzor-vélemény.

„Köszönjük!

Távozik az emberi erőforrások minisztere. Hat év folyamatos, nem egyszer méltánytalan támadások kereszttüzében végzett munka után most más feladatot vállal. Minisztersége rendkívül kényes, hálátlan szerep volt, de tevékenységét nagyfokú türelem és megértés jellemezte.

https://varosikurir.hu/balog-miniszter-birja-az-ufo-latta-eddat-megdobta-a-mi-penzunkbol-6-millioval/

Mindig mosolyogva, barátságos arckifejezéssel lépett a nyilvánosság elé, szelíden tűrve mások türelmetlenségét. Családpolitikájának eredményeit a legádázabb ellenzék sem tudja elvitatni, és viszonylagos békét tudott teremteni a kultúrában is.

https://varosikurir.hu/balog-zoltanaz-ertekek-iranymutatoja/

Bátran nyúlt hozzá az oktatás és az egészségügy több évtizedes problémáinak rendezéséhez, a szenvedélyesen védett rendetlenség felszámolásához. Kiváló volt a viszonya az oktatás tevékeny művelőihez és kiváló kapcsolatot alakított ki a Professzorok Batthyány Körével. Többször hangsúlyozta, hogy kritikus szolidaritást vár el tőlünk.

https://varosikurir.hu/balog-zoltan-jo-munkaja-jutalmakent-nagyot-ugrott-fidesz-listan-szerint-melyik-sikeragazata-az-egeszsegugy-vagy-az-oktatas/

Több mint húsz éves működésünk során mi mindig is így próbáltunk viselkedni, és vitáinkban közös értékeinket hasonló vérmérséklettel képviseltük. Most Balog Zoltánt új feladatok várják, és bízunk benne, hogy kevésbé kiélezett helyzetekben, a régi barátság jegyében, továbbra is együttműködhetünk vele.

A Professzorok Batthyány Köre elnöksége”

https://varosikurir.hu/balog-adofizetoi-penzbol-tamogat/

https://varosikurir.hu/balog-zolan-lelkeszi-hivatasra-meltatlan-elvtelen-kiszolgalokent-megbizhato-apparatcsik/

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük