Ámulatba ejtő! Csillagjegyed szerint Ámor nyila ennyiszer talál el életed során! Neked mennyi van hátra?

A horoszkópból a személyiségjegyeken, a legjellemzőbb tulajdonságokon túl a jövőd is kiolvasható. Azt is pontosan tudni lehet, a csillagok mennyi igaz szerelmet jósolnak neked. Vajon leszel még igazán szerelmes az életedben, vagy máris elszórtad a zsetonokat? A csillagjegyed alapján megtudhatod.

Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként a horoszkóp szerint egész életedben legfeljebb háromszor lehetsz igazán szerelmes. Amikor szerelemről esik szó, inkább kételkedő típus vagy.

A korábbi kapcsolatokat nem tartod számon, ezért biztosan az a meggyőződésed, hogy tartogat még az élet számodra új szerelmeket.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként te az a típus vagy, aki igazán és mélyen a szívéből az életében mindössze egyetlen szerelmet él át. Lehet több párkapcsolatod, de igazán szerelmes csak egyszer leszel az életedben.

Valójában nincs is szükséged második lehetőségre, hiszen ezzel az eggyel az életed végéig szerencsésnek érzed magad.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként háromszor is átélheted a mindent elsöprő szerelmet. Már az elsőnél is úgy érzed, ő az igazi, a valódi szerelem, jobbat keresve sem találnál, aztán harmadszorra is pontosan ugyanezt gondolod.

A kapcsolatot életre szólóan képzeled el, aztán mégis minden másként történik.

Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként valójában csupán kétszer akadsz fel a szerelem hálójában. Ha nagyot csalódtál az első igaz szerelemben, akkor

szinte biztosan nagyon hosszú időre lesz szükséged ahhoz, hogy újra bizalmat szavazz, és ismét képes légy igazán és szívből szeretni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük