Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként inkább az állandóságot, a kiszámíthatóságot kedveled. Nem véletlen, hogy minden új szerelemben nagyon hűséges és kitartó vagy. Nem félsz megmutatni az érzéseidet, még akkor sem, ha fennáll a veszélye, hogy csúnyán megsérülsz.

Hogy hányszor is lehetsz igazán szerelmes az életedben? Attól függ, mennyit számolsz össze.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként mindössze kétszer leszel igazán szerelmes az életedben, ami persze nem véletlen, mert az átlagnál is óvatosabb és gyanakvóbb típus vagy.

Nagyon nehezen engedsz el, ragaszkodsz az egykori érzésekhez és társhoz, ez pedig a másik oka, amiért mindössze kétszer érint meg igazán a szerelem szele.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként abban mindenképpen hasonlítasz az Oroszlánhoz, hogy minden új szerelemben az igazi partnert látod.

Miközben nézed a naplementét, és a szakítás fájdalmán őrlődsz, magadban máris a következő lehetőséget mérlegeled, és szinte azonnal leszel ismét szerelmes.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként igazán szerelmes csak egyszer leszel az életedben. Annak ellenére, hogy kifejezetten sok párkapcsolatod lehet, és a kalandok lehetőségét sem utasítod vissza, az érzéseidre nagyon vigyázol.

Az első igazi csalódást követően a lelked és a szíved olyan mélyen sérül, hogy nagyon hosszú időre lesz szükséged az újabb szerelemhez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét