Ámulj-bámulj! Ez vár rád a következő 3 hónapban! Csillagjegyed elárulja, milyen fordulatot vesz az életed! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ámulj-bámulj! Ez vár rád a következő 3 hónapban! Csillagjegyed elárulja, milyen fordulatot vesz az életed!

A csillagok állása szerint megtudhatod, hogy mi vár rád a következő időszakban. Annak azért mindenki örül, ha tudja, hogy mire számíthat. Egy kicsit könnyebb lehet az élet, ha lelkiekben fel tudunk készülni arra, ami ránk vár.

Hirdetés

Kos

Nagyon intenzív, és viharos szerelmi életed lesz. Egy radikális változás jelez a horoszkópod az életedben, és csak az azt követő három hónapban számíthatsz pozitívumokra.

…addig is csütörtökön…..

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Bika

Lehet, hogy a nyár közeledte miatt, de a következő három hónapban igencsak változatos szerelmi életed lesz. Valósággal virágról-virágra fogsz szállni, és élvezed az életet. Olyan dolgokat fogsz megtenni, amik eddig csak a képzeletedben léteztek.

…addig is csütörtökön…..

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bővülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s időt szakítani egy kis pihenésre is.

Ikrek

Nagyon nyomasztó tudsz lenni, ha a szerelem kerül szóba, valószínű azért, mert nem sok jutott neked az utóbb időben belőle. Ha megtalálod az igazit, akkor teljesen másképp állsz a dolgokhoz. Légy türelmes, ne add fel.

…addig is csütörtökön…..

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsőre, semmire sem mond nemet, hanem előtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Rák

Nagyon aktív lesz számodra a következő három hónap. Sikeres leszel a szerelemben, és szakmai életben is. Önbizalmad pedig egyre csak növekedni fog, amire most igencsak nagy szükséged lesz.

…addig is csütörtökön…..

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat győzelmet, ha e kettő, tökéletes harmóniában van!

<<< Másra gondoltál? Kattints!…>>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.