Sorting by

×

Anonymous: „Vlagyimir Putyin, egy titok sincs biztonságban, mindenhol ott vagyunk: a palotádban, ahol eszel, az asztalodnál, a hálószobádban” – Frissítve!

Hogy Anonymous bejelentése Putyinon kívül kiknek okozhat még kemény, izgalmakkal teli napokat, az egyelőre nem tudható, de amint nyilvánossá válnak a dokumentumok, minden bizonnyal lesz nagy csodálkozás.

Az Anonymous nemzetközi hackercsoport nyilvánosságra hozta az orosz központi banktól megszerzett dokumentumokat

– írta az MTI az EFE spanyol hírügynökségre hivatkozva. Anonymous szombat hajnalban közölte Twitteren, hogy a fájlok még nem elérhetőek, de hamarosan elérhetővé teszik a nyilvánosság számára, ám ez még néhány napig eltarthat. Viszont azt hangsúlyozzák, hogy a letöltéssel megvannak.

48 órán belül közzétesznek 35 ezer, érzékeny információt

A hackercsoport két nappal ezelőtt közölte, hogy feltörték az orosz központi bank szervereit, és 48 órán belül közzétesznek 35 ezer, érzékeny információkat tartalmazó fájlt. A nemzetközi kibervédelmi szakértői közösség egyelőre óvatos távolságtartással kezeli a hírt. Azt írták,

a több tízezer dokumentum megállapodásokat, levelezéseket, átutalásokat, az oligarcháik üzleti titkait, eltitkolt gazdasági jelentéseket, más országokkal kötött kereskedelmi megállapodásokat és nyilatkozatokat tartalmaz, valamint információkat a kormány regisztrált támogatóiról, videokonferenciákról és a használt programokról.

Az Anonymous egy videóban arra figyelmeztette Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy minden titkát nyilvánosságra fogják hozni

A hackercsoport a felvételben

„hazugnak, diktátornak, háborús bűnösnek és gyermekgyilkosnak”

nevezte a moszkvai vezetőt.

„Vlagyimir Putyin, egy titok sincs biztonságban, mindenhol ott vagyunk: a palotádban, ahol eszel, az asztalodnál, a hálószobádban”

– mondta egy maszkos hacker.

Kapcsolódó

Forrás

Frissítés!

28 gigabájtnyi adat került nyilvánosságra az orosz központi bankról

– írja a Hackread. Ezt a @Thblckrbbtworld Twitter-profil, az Anonymous egyik alcsoportja jelentette be

 

Anonymus: „Vlagyimir Putyin, egy titok sincs biztonságban, mindenhol ott vagyunk: a palotádban, ahol eszel, az asztalodnál, a hálószobádban”

átver

Egy hozzászólás itt: “Anonymous: „Vlagyimir Putyin, egy titok sincs biztonságban, mindenhol ott vagyunk: a palotádban, ahol eszel, az asztalodnál, a hálószobádban” – Frissítve!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.