Amikor a Fidesz-média lemegy kutyába – Az “apák és fiúk” után eljött az “apák és lányok” ideje

Nagy lehet a kétségbeesés a regnálónál, ha a folyamatos kampányüzemmódban odáig süllyedtek, hogy Gyurcsány Ferencet azzal vélik porba alázni, hogy lánya az Oltalom Karitatív Egyesületnél dolgozik. Ez ám a vérciki!

Végigsöpört a hír a Fidesz-médián!

Ahogy minden bombaértesülés, ez is megjárta a birodalom összes orgánumát, nehogy egy Fidesz-érzelmű magyarul tudó kimaradjon a frenetikus felfedezésből.

Kapaszkodjon: az a hír, hogy Gyurcsány Anna az Iványi Gábor nevével fémjelzett szegényeket, elesetteket segítő Oltalom egyesületnél dolgozik.

Ízelítőül…

“Saját lánya megélhetéséért is szólalt fel Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Országgyűlésben, amikor heves szónoklatban támadt a kormánynak Iványi Gábor egyházának állítólagos kivéreztetése miatt. A lánya, Gyurcsány Anna marketingesként dolgozik az Oltalom Karitatív Egyesületnél”

– írja például a Magyar Nemzet. “Rezzenéstelen arccal” írják le, egy “informátorra” hivatkozva, hogy

“Először önkéntesként dolgozott a hajléktalanszállón (…) ugyanazt a munkát elvégezte mint a többiek, még külső szolgálatot is ellátott, amikor az utcán élő hajléktalanokat kellett felkeresni. Továbblépésként a fűtött udvarban dolgozott, azon a helyen, ahová az alkoholos befolyásoltságú hajléktalanokat is beengedték (…) Gyurcsány lánya rendkívül gyorsan haladt felfelé a ranglétrán, hamar irodai pozícióhoz jutott.”

Akit még ez sem hozott ki a sodrából….

Azon Orbán-hívőknek, akik a fentieken nem akadtak ki eléggé, még hozzátették:

“Iványi Gábor hajléktalanszállója közkedvelt a szociális munkások köré­ben, ugyanis szociális munkát ellátó intézményektől eltérve kimondottan jó fizetések vannak. Egy átlagos dolgozó nettóban 250-300 ezer forintot is megkeres egy hónapban”

Emlékeznek még?

2017-ben frissen végzett jogászként a Magyar Nemzeti Bankban (MNB) helyezkedett el Polt Péter legfőbb ügyész kisebbik lánya, Polt Petra. A jegybankban éppen Polt felesége, Polt-Palásthy Marianna felel a személyzeti ügyekért. Polt Petra és Polt-Palásthy Marianna nem vér szerinti rokonok, de családtagok; a lány Polt Péter korábbi házasságából született. A 24.hu kiderítette, mennyit keres a legfőbb ügyész lánya a jegybanknál.

Az MNB válasza alapján Polt Petra havi bruttó 500 ezer forint munkabért kap. Ezt fejeli meg – a többi jegybanki munkavállalóhoz hasonlóan – évi 495 ezer forint béren kívüli juttatás, ez havi szinten kicsivel több mint 40 ezer forintot jelent. Összeadva ez azt jelenti, hogy az 500+40 ezer forint juttatás nettóban a havi 360 ezer forintot közelíti, ami jóval felette van a kezdő banki jogászok fizetésének a versenyszektorban.

A kormány-média gondolatmenetét átvéve ez azt jelenti, hogy

Polt Péter és Matolcsy György véd- és dacszövetségesek és egymás szekerét tolják? Az MNB elnöke és a legfőbb ügyész? 2017 óta?

Magasabb összefüggés….

A portálok arra a következtetésre jutottak, hogy

A fent említettek tükrében látható, hogy erős kötelék fűzi össze Iványi Gábort, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) lelkészét a Gyurcsány családdal. Felmerül a kérdés, hogy egy állami feladatot ellátó hajléktalanszállónak milyen marketingtevékenységet kell végezni, milyen munkakapcsolat van az ellenzék vezérének lánya és Iványi között.

A Magyar Nemzet egykor mértékadó konzervatív lap volt. Kár érte!

Miskolc

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Amikor a Fidesz-média lemegy kutyába – Az “apák és fiúk” után eljött az “apák és lányok” ideje

  • 2020.10.07 - 19:52
    Közvetlen hivatkozás

    Gyurcsány Anna dolgozik és nemes feladatot lát el! Gratulálok Neki! Ő és testvére/ akit szintén megpróbált a lakáj média kikezdeni/ az elesettek és betegek közt dolgoznak! Arról miért nem irnak, hogy a” fidesz közeli csemeték mi jót csinálnak?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük