Április 1.

A nyilvántartott nyilván nyilvánosan a nyilvánossághoz fordul, más úgy sem védené majd meg az esetleges retorzióktól. A munkahelyén történt hátrányos megkülönböztetésektől, ha nem a kirúgástól. A negatív töltetű utánnyulásoktól, bárhová is veti sorsa. Hagy tudja meg mindenki, hogy nyilván van tartva ő is.

Nyilván

Nem csak a másként gondolkodókat rögzítő orbitális baromságú illiberális államépítők országos nyilvántartásában, hanem minden egyéb dolgait illetően is. Rögzítették le és felmenőit éppúgy, mint betegségeit, szokásait, viselt dolgaival együtt. Ilyen lélekszámú országban ma már mindez nem egy ördöngös feladat.

“Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében.” Nyilván tartanak valamitől azok, akik nyilvántartanak, másképpen miért is tennék? De nem a bevándorlástól, mert sajnos a mi országunk nem tartozik azok közé, melyek életszínvonalukkal, szociális támogató rendszerükkel letelepedésre vonzanák az idegeneket.

Amúgy nyilván vagyunk tartva már idáig is rendesen. Házi kedvenceink chipjeivel éppúgy, mint személyes okmányainkkal, tulajdonainkkal és oltásainkkal meg szabálysértéseinkkel együtt. Egy ilyen röpke írás terjedelme nem is lenne elegendő a teljes felsorolásra.

Bolondok napja

No de április elseje van! Szenzációóóóóó!

Pintér Sándor önként jelentkezett és beismerő vallomást tett! Lehet, hogy az örökös titkos milliárdjai a Fidelitásnál landoltak? Megszűnik a youtube, ha továbbra is így kampányol! Jövő vasárnap Orbán Viktor korán reggel fog szavazni, majd rögtön Bakuba utazik, ott várja meg a végeredményt, vagy menedékjogot kér, vagy diadalittasan visszatér!

Kövér házelnök kijelentette, ha veszítenek, ismét hosszú hajat növeszt. A Jobbik kormányalakításra készül, Bayer Zsoltot kérték fel belügyminiszternek! Ha a Jobbik kormányra kerül, akkor első intézkedése lesz kötelező védőoltás bevezetése a másként gondolkodók ellen.
Pénzmosás sorozatot vetítenek a köztévénél a jövő héttől. Nagykoalícióra készül a Fidesz az MSZP-vel a radikálisok szerint. A TV2 április 9-én egész nap a kormányváltókkal készült riportokat ad.

Az mno megbízható forrásból úgy értesült, hogy a választási bizottságokban a fideszesek kiképzett aktivistái biztosítják az érvénytelen szavazatokat!

Berki Krisztián és Gáspár Győző szolgálnak fel a jövő vasárnapi fogadáson a KDNP-nél, ha győznek! Lázár meg lemond a fizetéséről, és azt átutaltatja a hajléktalanok érdekképviseletének minden hónapban. Rogán saját lakáshelyzetére hivatkozva közölte, hogy biztosítani kell a megnövelt otthontámogatási rendszert.

Titkosszolgálati forrásból származó hírek szerint a kormány tagjai vereségük esetén fejenként 1 millió euró végkielégítést kapnak ismeretlen forrásból. Csapó!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük