Április 8. után jöhet a totális diktatúra!

Nagyon régen, talán van már 5-6 éve is, hogy írtam a diktatúrák kialakulásáról, természetükről, arról, hogy miképpen változnak az ellenségképek és hogyan jutunk el addig a pontig, amikor már teljesen nyíltan fordul szembe a diktatúra a saját népével.

Gondoltam, szólok

most, a választások előtt, hogy készüljön fel mindenki arra, hogy abban az esetben, amennyiben győz a Fidesz április 8-án, akkor a törökországihoz hasonló folyamatok fognak lezajlani.

Teljesen világosan látszott és látszik is, hogy Orbán milyen gyakorlatot követ több mint 4 éve, és most eljutottunk oda, hogy megtanulták alkalmazni. Elárulom, hogy nem a „migránsok” távoltartása a cél, még csak nem is Sorosé, hanem a civil ellenzék teljes felszámolása, eltakarítása, a diktatúra megszilárdítása. 2002-ben Mikolának volt egy mondata, amelynek jelentős szerepe volt a Fidesz bukásában – akkor. Ez a határon túli magyaroknak adott szavazójogról, illetve állampolgárságról szólt, hogy amennyiben ezt sikerül megoldani, akkor 40 évre bebetonozódik a Fidesz. (Azóta sikerült.)

Németh(Rezsi) Szilárdnak is volt egy elszólása anno 2017-ben,

amikor arról beszélt, hogy el kell takarítani a civileket. Utána persze elnézést kért, meg magyarázkodás volt, de Orbán március 15-i beszéde, valamit a nagypénteki Kossuth rádiós kiszólása megerősítette azt a hitemet, hogy Orbánék egy előre felvázolt terv alapján viszik ki az országot az Unióból és tolják át a totális diktatúrába!

Orbán már 2014-ben a választások után megkezdte az új ellenségkép kialakítását, érdemes visszanézni az akkori tusványosi beszédét. Majd jött 2015, a Hebdo elleni merénylet és Orbán már akkor, ott, Párizsban, migráns hordákról vizionált. Ez természetesen nem lehetett véletlen, Putyin súghatott neki, hiszen az oroszok számára volt létkérdés Európa destabilizálása a menekülthullám kirobbantásával, így terelve el a figyelmet az ukránok ellen folytatott háborúról.
2015 januárjától Orbán vígan végignézte, hogy Putyinék miképpen terelik Európa felé a menekülteket, és használta fel saját politikai céljaira, az ellenségkép megteremtésére azokat a szerencsétlen embereket, akik túlnyomó része egy öldöklő háború elől menekült!

Aki részt vett minimálisan is a menekülteket segítő civil kezdeményezésekben,

vagy követte, esetleg írta a híreket róla, annak elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy mi is Orbánék célja. A cél a rettegés és a félelem légkörének kialakítása volt. Ezért utaztatták a szerencsétlen menekülteket össze-vissza az országban, mert bíztak benne, hogy menekülteknek kialakított állati körülmények elvezetnek egy esetleges erőszakos cselekményhullámhoz, ezzel pedig lehet igazolni az orbáni gyűlöletpolitikát.

Az egész menekült eseménysor csúcspontja a Keleti pályaudvar volt, amikor megtiltották a menekülteknek a továbbutazást. Ekkor volt az, hogy már demonstráltak a menekültek a kormány ellen, a széljobb pedig felkészült arra, hogy összeverje a Keletiben veszteglő menekült embereket.
Ez volt az a pont, ahol hajszálnyira voltunk attól, hogy Budapest újra lángoljon, mint 2006-ban. Az, hogy nem így történt, egyedül annak köszönhető, hogy a menekültek békésen elindultak az osztrák határ felé, onnan meg jöttek a buszok…

Mennyire érdekes utólag is, hogy a szerb határ lezárása után, amikor Horvátország felől jöttek a menekültek, akkor a magyar kormány – mellőzve az addigi felhajtást – szinte néma csöndben átvonatoztatta, buszoztatta a menekülteket az osztrák határhoz, körülbelül kétszer annyi embert, mint amennyit addig felhasznált kampánycélra. A menekülthullám megszűnésével – amihez minimális köze volt a kerítésnek – új ellenséget kellett találni, ezek pedig a civilek lettek, az ügynevezett Soros-ügynökök, akik nem fogadják el a rezsim gyűlöletre épülő politikáját.

….és akkor elérkeztünk napjainkhoz, a választáshoz és ahhoz, ami utána jön.

Ellenségkép irányítása Fidesz-módra: „migránsok” (muszlimok, cigányok, zsidók) > civilek, civil szervezetek (Soros ügynökök, liberálisok, demokraták, diákok) > integrálódni képtelen magyar cigányság, 2000 névről ismert Soros ügynök!

Volt még egy hozadéka a menekülthullámnak, ez pedig cigányság, mint ellenségkép beállítása. Nem egy cigány barátom mesélte el 2015-ben, hogy a Keleti környékén rendőrök igazoltatták őket, mert azt gondolták, hogy „migránsok”, majd amikor kiderült, hogy nem menekültek, akkor megkapták azt odavetve, hogy „de lesztek még ti is menekültek!”

Ne legyünk álszentek,

a magyar lakosság finoman is szólva, de rasszista, ha nem is nyíltan, de úgy fű alatt a legtöbb ember cigányozik, cigányozott már. Erre erősített rá most Orbán a miskolci beszédével, illetve Lázár János kancelláriaminiszter pár napja.

Nekem nincs illúzióm, hogy mi vár ránk április 8 után, ha nyer a Fidesz!

Vendégszerző: Füzesy Alex

Diktatúra – szakértőtől kért tanácsot Orbán Viktor

Magyarország, az új diktatúra

Spiró: demokráciának nálunk a diktatúrák közti átmenetet nevezik

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük