Horoszkóp: áprilisban ennek a 4 csillagjegynek a pénz nem lehet probléma - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp: áprilisban ennek a 4 csillagjegynek a pénz nem lehet probléma

A  csütörtökön kezdődő bolondos április sok csillagjegynek tartogat sikereket  szakmai és pénzügyi szempontból is, néhány csillagjegy sok pénzhez  is jut. A szerelemben is szerencsések lesznek lesz olyan is aki házasságot köt.

Hirdetés

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy számára lesz a legjobb az április, de nem ő az egyedüli. A csillagjegyek királyának ebben a hónapban csak jönni és jönni fog a pénz. Mindez nem könnyen megszerzett pénz lesz, keményen meg kell dolgoznia érte, de a munkáját megfizetik, nem úgy mint az elmúlt időszakban amikor szinte kifolyt a pénz a kezéből. Az egészséggel kapcsolatosan a csillagok azt ajánlják, hogy az Oroszlán pihenjen többet, kerülje a stresszt az év második felében.

csillagjegy

 

Nyilas

A Nyilas jegy szülötteire sok változás vár áprilisban, egyesek számára külső tényezők miatt míg mások saját maguktól akarják a változást. Az olyan dolgokat amelyek már nincsenek a hasznukra el fogják távolítani mint a mérgező embereket, az olyan tevékenységeket amelyek már nem hasznosak a számukra. Pénzügyileg is sokkal sikeresebbek lesznek e jegy szülöttei mint eddig, de ne várjanak váratlan pénzre, hanem az elmúlt években befektetett munkájuk után fogják megkapni a megérdemelt jutalmat.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.