Arcfelvarrás a Hír TV-nél – újraindul a Szabadfogás, csak nem úgy!

A Hír TV mindent bevet az elvesztett nézőszám pótlására. Újra vissza kell szoktatnia a “kétmilliót” a csatornára, ami nem egyszerű feladat azok után, hogy egy évig minden fórumukon alázták.

Fordul a köpönyeg…

Felújítanak néhány, a jobboldali nézők számára szimbolikus műsort, amelyek 2015 előtt is futottak – ígérte Szikszai Péter, a Hír Tv vezérigazgató-helyettese a Mandinernek adott interjúban. Péntek esténként lesznek a politikusi nagyinterjúk, Csermely Péter nem, de Gajdics Ottó visszatér a tévé képernyőjére. A másik műsorvezető nevét nem árulta el,

“ez legyen meglepetés.”

A Célpontot csak akkor folytatják, ha a régi gárda visszatér – ők a G-nap után mondtak fel, azzal, hogy nem tartják Orbánt gecinek -, a Riasztás új stábbal indul újra.

A Szabadfogás más vendégekkel indul újra,

a műsorba vitát akarnak, ezért jobb- és baloldalról is hívnak szereplőket. Puzsér Róbert műsoráról egy-két napon belül döntenek. Puzsér korábban azt mondta, ha meg akar szabadulni tőle a Hír Tv, akkor rúgják ki.

Az Echo Tv-vel kapcsolatban azt mondta, két ugyanolyan típusú tévét nincs sok értelme fenntartani, “profilváltásra” van szükség, a Hír Tv azonban a nevében is tükrözi a profilját, ezért nehezen tudja elképzelni, hogy az ne hírcsatornaként működjön.

Rákérdeztek arra is, mi igaz abból, hogy a Magyar Idők megszűnik, helyette pedig a Magyar Nemzet indul újra. Szikszainak elmondása szerint nincs pontos információja arról, lesz-e újra Magyar Nemzet, de szerinte még egy konzervatív lapot nem indokolt indítani, mert nem lenne elég olvasója. A Magyar Nemzet szerkesztőségét nehéz lenne a semmiből újraépíteni,

az viszont tény, hogy a Magyar Nemzet a jobboldali tábornak a Hír TV-hez hasonlóan sokat jelent.

Beszélt arról is, egy konzervatív oldalhoz sorolt embernek nem bűn Kálmán Olgával szelfizni – ezért pár napja Németh Kristófot osztotta ki a Magyar Időkben -, csak nem következetes magatartás.

Németh Kristóf kiesik a pixisből? – Bűne: szóba állt Kálmán Olgával

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük