Arda Turan 12 évet kaphat, mert összevert egy isztambuli popsztárt

31 éves Arda Turan bunyóba keveredett Berkay Sahin török popsztárral egy isztambuli bárban, akinek orrát törte. A jelentés szerint akkor balhé volt a night clubban, hogy még egy fegyver is előkerült, de a híradások nem részletezik, hogy pontosan milyen fegyverről van szó.

Arda Turan, aki több mint 100 mérkőzés után vonult vissza a török válogatottól, és korábban az Atlético, valamint a Galatasaray játékosa volt, jelenleg az FC Barcelona igazolt játékosa, de január óta az isztambuli Basaksehirnél szerepel kölcsönben.

Berkay feleségével, Ozlem Ada Sahinnal volt a bárban, amikor a balhé kitört. Sahin a Haberturk c. török lapnak azt mondta, hogy Arda megkörnyékezte, többször beszólt neki, majd nekiment a férjének, akinek orrát törte.

Itt még nem ért véget a történet,  Turan ezután elővett egy fegyvert, és állítólag arra kérte Berkayt, hogy ha tényleg úgy gondolja, hogy zaklatta a feleségét, akkor lőjje le őt. Közben azzal is mentegetőzött, hogy nem tudta, hogy Sahin az ő felesége. Az ügyészségi jelentés szerint állítólag a fegyver véletlenül el is sült.

A focistát szexuális zaklatással, illegális fegyverbirtoklással, veszélyeztetéssel és súlyos testi sértéssel vádolják.

Ardának nem ez volt az első ügye, 2017-es válogatott visszavonulása előtt egy repülőúton bántalmazott egy sportújságírót.

(Forrás: 444)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük