Átaludtuk volna a lényeget? „Orbán Viktor, Románia miniszterelnöke”

Olyan már volt, hogy Mészáros névrokona váltotta Mészárost Felcsút polgármesteri székében és ez lehetőséget adott némi félreértésre, de ez az eset a kanyarban sincs azzal, ami Orbán-Románia relációban történt.

Orbán, az mindenhol Orbán?

Néhány napja megírtuk: nem elég, hogy a világban sokan összetévesztik Budapestet Bukaresttel, most mindkét országban Orbán lehet a miniszterelnök. Budapesten ugye Orbán Viktor, Bukarestben pedig Ludovic Orban liberális pártvezért kérték fel a kormányalakításra – írta a Magyar Hang.

Csütörtökön beütött a krach: Orban Orbán hátán…..

Kétszer is Orbán Viktorként nevezték meg Románia leendő miniszterelnökét. Hiába, a hírnév mindent visz! A magyarbarátnak cseppet sem nevezhető Realitatea TV kezdte a sort, az egyik hírműsorában hosszan kiírva a képernyőre, hogy Orbán Viktort kinevezték Románia miniszterelnökének.

fotó: Magyar Hang

A távozó kormány vezetője sem volt piskóta!

Viorica Dăncilă a szociáldemokrata párt rendezvényén saját magáról beszélt egyes szám harmadik személyben, és szó szerint azt mondta:

„nem gondoltam volna, hogy Viorica Dăncilă miniszterelnököt Orbán Viktor váltja”. Mondjuk, utólag legalább rájött, hogy tévedett, és a Viktort Ludovicra javította.

Egy hozzászólás itt: “Átaludtuk volna a lényeget? „Orbán Viktor, Románia miniszterelnöke”

  • 2019.10.25 - 22:19
    Közvetlen hivatkozás

    ORBÁN VICTOR GYENGEELMÉJŰ BÚS MÉLABASZÓ HÜLYE MAGYAR PARASZT LATINT NEM TANULT MÉDIÁBAN DOLGOZÓ BUNKÓK: ORBÁN NYERT, KINEVEZTÉK KÖRÜLBELÜLENNYI, A VIKTOR AZT JELENTI GYŐZÖTT NYERT, KÉNE NEM CSAK A KOKAIN MEG A PIÁK NEVÉT TUDNI KÜLFÖLDIÜL, DE ROMÁN TV ÁLTALÁBAN ROMÁNUL ÍR, NEM CSÍKISÖRÜL….ÉS A LATIN TUDÁS SEM ELÉG ANNYI REÁÁÁÁL MADRIDDD BARS6ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BUNKÓK…..

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük