Augusztusi szerelmi horoszkóp: az érzelmi hullámvasút hava - Városi Kurír

Sorting by

×

Augusztusi szerelmi horoszkóp: az érzelmi hullámvasút hava

A nyár utolsó hónapja kisebb-nagyobb megpróbáltatásokat és kihívásokat ígér szívügyek terén, mindannyian egy kicsit több szabadságra vágyunk, ami kihathat a párkapcsolatainkra. Mutatjuk, mennyire lesz szerelmes az augusztus!

Hirdetés

Kos

Ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy egy érzelmi hullámvasúton ülsz – hol az egekbe repülsz, hol meg lent a mélyben találod magad! Az biztos, most az állandóságra nem számíthatsz. A te belső hullámzásod, lelkesedésed, érzelmi túlfűtöttséged van a háttérben. „Ami bent, az kint, ami fent az lent”, ahogy Triszmegisztosz ránk hagyta a tudást. Ha nem élvezed ezt a száguldást, hullámzást, inkább vágysz a csendes egymásra figyelés csodájára, akkor rendszeres sporttal igyekezz a középpontod felé!

Bika

Nem férsz a bőrödbe. Ha van kapcsolatod – robbantgatod. Szükséged van az újra, a kihívásokra, a szabadságra. Ha még keresésben vagy, még véletlenül sem állsz meg ott, ahol esetleg hosszútávban is lehetne gondolkozni. Minden kötöttség ijesztő – neked, aki egyébként a stabilitás után vágyik, a biztosban találja meg önmagát. Aminek nincs helye, az most kiselejteződik – ne is ágálj ellene! Arra azonban vigyázz, hogy a még használható, szeretett dolgokat ne hajítsd ki hirtelen indíttatásból!

Ikrek

Megköthetetlen vagy. Egy percig sem vagy hajlandó megállni, figyelni, valamiben elmélyülni. Tombol benned a kíváncsiság, a mehetnék, az újra, kihívásokra való igény. Ne kérjen senki se hűséget, se biztosítékot! Ha meg is ígérnéd, ki is csikarnák belőled, biztosan robbantasz, elillansz, még a hátadat sem fogják látni. Ha valaki vigyázni szeretne rád, akkor enged, hagyja, hogy megéld azokat, melyek próbára tesznek. Ha találsz ilyent, talán onnan egy idő után el sem kívánkozol. Talán!

Rák

Szerelmes szívedet mindenki látja, hisz árasztod magadból azokat az energiákat, melyek hívják, csalogatják a másik nemet. Ragyogsz, sugárzol, mosolyogsz, mint egy napsugár melegítesz. Nem is lehet elmenni melletted úgy, hogy ne hass, főleg a kiválasztottakra. Angyalaid is segítségedre vannak. Beszélgess velük, kérd őket, mindent megtesznek, amit csak lehet! Könnyen lehet, hogy külföldön talál rád a szerelem, esetleg egy nem hazánkfia vesz itthon észre. Munkatársi kapcsolatban is lehetsz kedveseddel.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.