Ausztriában vége a kijárási tilalomnak - Városi Kurír

Sorting by

×

Ausztriában vége a kijárási tilalomnak

Lehet, hogy mi is reménykedhetünk, hiszen mint Orbán Viktortól tudjuk “Ausztria a mi laboratóriumunk”, tehát ha náluk sikeres lesz a döntés, alighanem a magyar kormány is meglépi.

Hirdetés

Szombaton éjfélkor vége a kijárásitilalomnak

A kormány a rendkívüli intézkedéseket utoljára május 15-ig hosszabbította meg. Pénteken meghirdetett rendelettel Wolfgang Mückstein (Zöldek) egészségügyi miniszter a 4. COVID-19 védintézkedésekről szóló rendeletben is megtette a szükséges apró változtatásokat,.”

 

Ausztria

November óta hatályos

A tartalomjegyzékből a (2) bekezdés bejegyzéseit és az arra vonatkozó hivatkozásokat más rendelkezésekben el kell hagyni. Ez a rendelet május 16-án lép hatályba. A (2) bekezdés magával az eredeti rendelettel egyébként csak május 15-ig érvényes, mert a főbizottság csak tíz napra hosszabbíthatja meg őket.

A vasárnap –  karácsonyt leszámítva – november 3. óta az első nap, amelyen a “saját privát lakóterület elhagyása és a saját magánterületen kívüli tartózkodás” 20: 00-06: 00 között már nem csak az ismert kivételek mellet megengedettek. A gasztronómia, a szállodák, a kultúra és a sport rendezvények jelentős enyhítése szerdán lép életbe.(oe24)

Kapcsolódó

Ausztria

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.