Nem vitt ernyőt ezért Suzukit lopott az esőben – Nehogy ma is így legyen

Tiszacsegén, a péntek délutáni esőzés közben telefonon hívta egy férfi a rendőrséget és elmondta, hogy ameddig a háza előtt leparkolt gépkocsijából kipakolt, valaki beült az autóba és elhajtott. A bejelentő elmondta, hogy egy másik gépkocsival a járműve keresésére indult, amikor azt látta, hogy az autótolvaj balesetet szenvedett a Suzukival.

A tolvaj védekezése még a rendőröket is meglepte

A rendőrök a baleset helyszínén elfogták a 25 éves férfit, aki ellopta a Suzukit. A gyanúsított Tiszacsegén közlekedett a járművel, amikor elveszítette uralmát a gépjármű felett és egy ház kerítésének hajtott, majd áttörve azt, az udvaron állt meg.

A kerecsendi autótolvaj kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akarta ellopni a Suzukit, csak addig akarta használni, amíg eláll az eső.

K. Balázzsal szemben a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást.

A fiatalember, ha többet nem is, annyit bizonyosan tanul az ügyből, hogy egyszerűbb esernyőt hordani magánál, akár száraz időben is, mint csücsülni a hűvösön.

Forrás: police.hu

Hasonló

Két rendőr felügyeli Ferihegyen minden gép pakolását a lopások miatt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük