Sorting by

×

Az 5 legelzárkózóbb csillagjegy, és nem a járvány miatt

A világjárvány, sokkal komolyabb elzárkózó életre kényszerít mindenkit, mint az úgynevezett normálishelyzet, de vannak csillagjegyek amelyek különben is sokkal szeparáltabb életet élnek az átlagosnál.

Vízöntő

Logikus, analitikus gondolkodásmódú ember vagy, és bár igazán érzelmes is tudnál lenni, mégis elég zárkózott vagy a szerelemben. Nem vagy az a típus, akinek a vállán bárki kisírhatja magát, mert nem érzed magad komfortosan a túlságosan érzelmes helyzetekben. Ez a csillagjegy márcsak ilyen. Ritkán beszélsz a személyiségedről vagy a vágyaidról, sőt, nem egyszer előfordult már, hogy ha egy férfi előtt túlságosan is megnyíltál (magadhoz képest), megijedtél, és visszavonulót fújtál. Nehezen engedsz közel másokat a szívedhez, ezért sokan inkább megtántorodnak az első randik során, ezért is van annyi negatív tapasztalatod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-10)
Ez a csillagjegy ma rendkívül nagy energiákkal rendelkezhet, azonban mégis szükséges lehet ellenőriznie a tényeket és értékelnie a helyzetet, azaz felmérni a lehetőségeit, mielőtt belevágna valamibe, mivel csakis úgy biztos a siker! Arról nem is szólva, hogy most sok időt is megspórolhat ezzel.

elzárkózó, csillagjegy,

Szűz

Néha úgy tűnhet, hogy nem vagy érzelmes típus, de ez nem azért van, mert nincsenek érzéseid; egyszerűen arról van szó, hogy borzasztóan nehezen bízol meg másokban, hiszen mindig is elzárkózó voltál. Nagyon próbálod megóvni magad a csalódásoktól (ami nem meglepő, tekintve, hogy csillagjegyednek jó pár negatív élménye volt már), de emiatt sokan ridegnek és távolságtartónak titulálnak téged. Mielőtt megnyílnál mások előtt, igyekszel letesztelni őket, hogy mennyire megbízhatók és őszinték, aki pedig nem megy át a vizsgádon, arra több időt nem is szentelsz. Sokszor olyannyira nem adsz még egy esélyt az apróbb botlások után sem, hogy olyan embereket is elveszíthetsz, akik egyébként fontosak lennének neked.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-10)
A mai napja nem a gyakorlatiasság jegyében fog eltelni, kedves Szűz. Egy kissé nehézkesen mehet ügyeinek intézése, de ne aggódjon, nincs semmi olyan dolga, amit ne halaszthatna el holnapra. Tennivalóinak is jót fog tenni, ha inkább akkor veselkedik nekik, amikor kellő odafigyeléssel tud rájuk koncentrálni, nehogy véletlenül olyan szarvas hibát vétsen, amit aztán sokkal nehezebb kijavítani. Tegyen, vegyen, végezzen el apróságokat, vagy, ha lehetőségé van rá, adja át magát az édes semmittevésnek.

Nyilas

Az érzelmek bonyolultak és komplikáltak, te pedig egyszerűen nem akarsz ezekkel mélyebben foglalkozni. Pláne nem mások lelki problémáival, hiszen még a sajátjaidat is nehezen tudod kezelni. Mivel nagy a szabadságvágyad, és fontos számodra a függetlenséged, sokszor nem hagyod, hogy az érzelmek az utadba álljanak. Ha túl érzelmessé válna egy beszélgetés, inkább viccelődni kezdesz, vagy eltereled a témát, hogy kiszabadulj a helyzetből, mert nehezen beszélsz komolyabb dolgokról. Talán ez az oka annak, hogy mások nem tartanak téged empatikusnak, pedig valójában csak nehezen nézel szembe azzal, mi játszódik le a lelkedben, ennek fő oka csillagjegyed hajlama a bezárkózásra.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-10)
Kedves Nyilas, úgy tűnik, ma összetűzésbe keveredhet a rendőrséggel. Lehet, hogy egy a közlekedésben keveredik valakivel konfliktusba, vagy egy makacs szomszéd élénk fantáziája lesz a furcsa helyzet okozója. Mindenképpen maradjon nyugodt és higgadt, akkor biztosan nem lesz semmi probléma és rövid úton elköszönhet nem várt látogatóitól. Bármi is történjék, nézze az eset pozitív oldalát és tanuljon a történtekből.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.