Íme a Fidesz mai közleménye.

Egyetlen nemzedék sem felejtheti a holokausztot, ami a 20. században több millió ember, köztük több százezer magyar megsemmisítéséhez vezetett. A szabadjára engedett antiszemitizmus terrort, népirtást, és totális háborút hozott Európára és a világra. Azt hittük, hogy ez nem ismétlődhet meg, most mégis sok zsidó ember újra félelemben él Nyugat-Európában, mert a tömeges bevándorlással együtt az antiszemitizmust is rászabadították a kontinensre. Történelmi bűnt követnek el, akik antiszemita bevándorlók tömegeit engedik Európába és azok a magyar ellenzéki pártok is, akik a hatalom reményében képesek összeborulni az antiszemita, szélsőséges politikai erőkkel. Elfogadhatatlan bátorítani az antiszemitizmust Európában és Magyarországon is.”

- Hirdetés -

Mocskos képmutatás

Ez annak a „kormánypártnak” a handabandázása, amely a mai Európában egyedüliként több mint 20 éve bűnszervezetben űzi az antiszemita, cigányellenes és homofób gyűlöletkampányokat

Az embernek szava sincs ehhez a mocskos képmutatáshoz. Legföljebb a „párt” híveiről ennyi:

Elítéljük mi, ha kell, az antiszemitizmust meg a többit is.  Csak kapjuk meg naponta a vagy tucatnyi sorosozó zsidózást, no meg a cigányozást és a buzizást is, felülről… Mert anélkül sehová, egy tapodtat se..!

Isten látja lelküket: nem tetszik ez nekik sem. De ha a zsidó-cigány-buzi-libsi-komcsi Soros a mindenre kapható bérenceivel rátámad keresztény kultúrájukra, hát védekezniük kell..!

Kapcsolódó

Európa-elsők lettünk! – Antiszemitizmus versenyszámban ….

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét