Az ARC kihozta a fideszes képviselőből … ami benne volt!

Már az is sokat elmond fent említett fideszes képviselőről, hogy nem a nevét írtuk a címbe, mert finoman szólva sem “húzónév”, vagyis eddig nem sokat hallatott magáról, nem úgy, mint az 21. ARC közérzeti kiállítás. de legyen meg az Ő akarata, felültetjük az ismertté válás vonatára: Junghausz Roland, Újbuda fideszes önkormányzati képviselő.

A kiakadás és az ő oka – a fenti hírnév utáni vágyon felül….

Junghausz Roland, Újbuda fideszes önkormányzati képviselője nagyon kiakadt az ARC kiállítás néhány plakátja miatt, melyek valamilyen módon az LMBTQ közösségre utaltak, szerinte mára

„gusztustalan provokációvá”

vált az

„uszító, ultraliberális”

esemény. Hogy a felháborodásának hangot adjon, le is fotózta magát feltartott középső ujjal előttük. Junghausz mindezért a Párbeszédhez tartozó alpolgármestert, Barabás Richárdot okolja, akit ilyen elegánsan szólít meg posztjában:

„Kedves rák aszcendensű felebarátom! Újbuda nem a privát homokozód, nem arra való az önkormányzat, hogy a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat. Ez itt nem a Grindr.”

A fideszes képviselő azzal vádolja Barabást, hogy az önkormányzati választások óta

„öncélú ámokfutásba kezdett. Ilyen erőszakos szexuális tartalmat közvetítő politikára a kerület életébe eddig nem volt példa.”

Barabás mellett Dr. László Imre DK-s polgármestert is felelősnek tartja, mégpedig azért, mert

„a művészetnek beállított ARC kiállítás vállalhatatlan plakátjait beengedi a kerületbe”.

(Via 24.hu)

A plakátok közül….

Az ARC-ról….

ÉLETJEL 21. ARC közérzeti kiállítás, 2021. szeptember 17-től október 17-ig. Budapest, XI. ker., Újbuda, Bikás park

A tárlat éjjel-nappal, ingyenesen megtekinthető bárki számára. A kiállítást legegyszerűbben a 4-es metróval közelítheted meg, leszállnod – értelemszerűen – a Bikás park megállónál kell.

Érezd jól magad a szabad ég alatt, de az aktuális járványügyi helyzetre tekintettel kérünk ügyelj a saját és mások egészségére is mindannyiunk érdekében! Köszönjük!!!

-írják az esemény közösségi oldalán.

Kapcsolódó

 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Az ARC kihozta a fideszes képviselőből ... ami benne volt!
illusztráció: V.K.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.