Az átverés királyai 3 ravaszdi csillagjegy - Városi Kurír

Sorting by

×

Az átverés királyai 3 ravaszdi csillagjegy

Nagy játékosnak hívják azokat a furfangos embereket, akik észrevétlenül képesek úgy alakítani az életet minden helyzetben, hogy abból győztesen kerüljenek ki. A furfang pedig oda is vezethet, hogy könnyedén átvernek bárkit, ha az érdekeiket éppen az szolgálja.

Hirdetés

Skorpió (október 23. – november 21.)

A sokoldalú Skorpió csillagjegy abszolút a nyertese ennek az átverési versenynek, minden érzelmedre nagyon vigyázz mellette, mert simán előnyt kovácsol magának az érzéseiden tiporva. Miután kihasznált, hátrahagy, mintha mi sem történt volna. Közben azonban egyáltalán nem szereti, ha könnyen adja magát az áldozata, szereti a kemény harcot és persze a győzelmet. Ma új színfoltokat csenhet életébe, kedves Skorpió. Egy kicsit egyhangúnak érezheti otthoni környezetét, ezért úgy dönthet, egy kicsit megszínesíti azt. Néhány növény, esetleg egy új szőnyeg igazán feldobnák a lakást, de ha nem akar túl sokat költeni a változtatásra, akkor csak egyszerűen rendezze át a bútorokat, vagy süssön egy finom sütit, amitől ugyan nem lesz színesebb a lakás, de a hangulat garantáltan otthonosabbá válik.

Halak (február 19. – március 20.)

A különleges Halak csillagjegy a passzív-agresszív kommunikáció koronázatlan királynője. Nagyon vigyázz a pénzedre mellette, mert ha kölcsönt ajánlasz neki, könnyen lehet, hogy soha nem látod viszont a pénzedet. A bizalmaddal is csak óvatosan ajándékozd meg, mert a szavaival a lelkedbe gázolhat úgy, hogy maradandó sérüléseket szerzel mellette. Ma nagy döntésre szánhatja el magát, kedves Halak, ami az anyagi ügyeit fogja érinteni. A több pénz reményében lehet, hogy mostanában fontolóra vette, hogy munkát váltson. Amennyiben valóban így van, fontolja meg rendesen a lehetőségeit, s csak azután hagyja ott jelenlegi helyét, de semmiképpen se felejtse el megkérdezni jelenlegi főnökét egy esetleges fizetésemelésről, hátha ő is rábólint, s így megkímélheti magát a keresgélés fáradalmaitól.

átver

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nem játszik a játék kedvéért, nem egy tipikus szélhámos fajta, de ha szüksége van valamire tőled, akkor számíthatsz rá, hogy ügyesen keveri a kártyákat, addig beszél, addig ügyeskedik, amíg végül sikeresen átver. A köszönöm néha nehezen jön a szájából, sokkal inkább arra lehet számítani, hogy ha betöltötted a szereped a játékában, akkor onnantól észre sem vesz majd. Ha elege van belőled, akkor azonnal ignorál. Ma munkájának, vagy aktuális teendőinek a prózaiabb részével kényszerülhet foglalkozni, ami nem igazán motiválja a jobb hatásfok elérésére. Ha ez nem, akkor próbálja meg lendületbe hozni magát ama gondolattal, hogy, mielőbb megszabadul eme kötelezőktől, annál hamarabb foglalatoskodhat újra azzal, amit igazán szeret! Kitartás, kedves Szûz! Darálja le a nehezét, bízzon a horoszkópjába, az nem egy átverés része! (egijoslat.hu)

MINDEN AMI HOROSZKÓP!>>>>

átver

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.