Sorting by

×

A lovagkeresztes Szent Korona auratisztítója -Gyárfás Ágnes- 30 éve tartozik Gábor Györgynek és Raj Tamásnak óraadói tiszteletdíjukkal!

Ahogy arról a Városi Kurír is beszámolt, az emberminiszter ugyanebben a kitüntetésben részesítette Gyárfás Ágnest, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnökét. Az ezoterikus magyarságkutatásban jeleskedő magánintézményt korábban a GVH is megbüntette, mert jogosultság nélkül adtak ki egyetemi diplomákat. Gyárfás azt tanítja, hogy őseink lófej formájú kristálytömbökbe táplálták be a kultúrkincseinket, de a héber írástudók ezt megtudták, és 5000 éve próbálnak minket megrontani – írta a Telex.

“Voltaképpen semmi sem történt, a NER-gumiszoba üzemi hőfokon működik…

Gábor György vallásfilozófus, egyetemi tanár közösségi oldalán emlékezett vissza egy 30 éve történt esetre, ami azóta is a levegőben lóg:

“Több kiváló barátom és ismerősöm küldte el a hírt. Milyen hírt? Hát azt, hogy van valaki, aki megállapította, hogy az ősmagyarok a kristályok erejével kommunikáltak, s lófej formájú kristálytömbökbe táplálták a kultúrkincseinket, ám a héber írástudók (naná, kik mások?) megismerték a kristályos információ tárolásának és előhívásának titkát, és közel ötezer éve ezzel kívánnak bennünket megrontani. Na mármost, ugyanerről az illetőről hírlik, hogy szabad idejében gondolatban szokta tisztogatni a Szent Koronát. Ennek nóvuma eljutott ahhoz, aki viszont szabad idejében gondolatban a Tízparancsolattal szokott gyógyítgatni, s miután minden elmebeteg nem lehet az Orbán-kormány tagja, de szerencsére ő az, így azonmód volt alkalma kitüntetni a gondolatban Tízparancsolattal gyógyítgató a gondolatban Szent Koronát tisztogatót.

Elmegyógyintézet, 6-os számú kórterem

Voltaképpen semmi sem történt, a NER-gumiszoba üzemi hőfokon működik. Egyetlen baj van csupán a fentiekkel.

Tudniillik a fent említett gondolati tisztító még gondolatban sem fizette ki az óradíjamat, nem ötezer éve, mindössze úgy harminc esztendeje, amikor Raj Tamás elhívott órát tartani egy titokzatos miskolci egyetem Judaisztikai Tanszékére, amit el is vállaltam.

Aztán Raj Tamás is, én is ott tudtuk meg, hogy

ez nem is igazi egyetem, hanem egy bitang nagy átverés, kamu, valamiféle Bölcsész Leány- és Legényegylet, s ahol a tanárokat nem szokás kifizetni. Legalábbis a Judaisztika Tanszék oktatóit nem.

Bizonyára azért, mert a héber írástudók ötezer éve megrontják a magyarságot, a lófejekről nem is beszélve, és hát a gondolati tisztogatás, nemdebár. Tiszta szívből gratulálok a kitüntetőnek meg a kitüntetettnek, tőlem akár fordítva is lehetne, minden rendes elmegyógyintézetben olykor szerepcserére kerül sor, csak azt kérem, hogy

a gondolati úton tisztogató harminc év elteltével ne gondolati, inkább postai úton juttassa el végre hozzám az óradíjamat.

Az OTP-számlaszámomat sem szükséges gondolati úton megfejtenie, sicher ist sicher, kérésére elküldöm neki levélben.”

Akinek elkerülte volna a figyelmét….

Nem a kamugyógyszert reklámozó orvos az egyetlen fura szereplő azok között, akik Kásler Miklós minisztertől lovagkeresztet kaptak augusztus 20-án. Kásler

„a magyarság ősi kultúrájának, legendavilágának kutatása és bemutatása terén elért eredményei, valamint több évtizedes oktatásszervezői, illetve folyóirat-szerkesztői tevékenysége elismeréseként” a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetését adományozta Gyárfás Ágnesnek, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnökének.

A kitüntetéssel az ezoterikus magyarságkutatás és alternatív őstörténet idáig állami elismerésektől távol álló, szakmai kritikák szerint évtizedek óta áltudományos nézeteket terjesztő intézményének vezetőjét díjazták.

Gyárfás Ágnes szerint a Magyar Szent Korona aurája a sötét üzelmek miatt a francia forradalom óta fuldoklik a rátapadt szennytől,
ezért ő gondolati úton szokta azt tisztítani. Az auratisztítás olyan durva, hogy ő maga is egyszer majdnem belehalt, csak attól tért vissza az ereje, hogy megtudta: Wittner Mária is naponta imádkozik a korona előtt.

Háttér

A Miskolci Bölcsész Egyesület a kilencvenes évek óta a hivatalos tudományosságtól távol álló, ősmagyar kultuszt, alternatív történelemszemléletet oktató magánintézmény, ami államilag soha el nem ismert képzést nyújt olyan szakokon, mint magyarságtudomány, magyar lélekgyógyászat vagy szakrális építészet. Magukat Nagy Lajos Király Magánegyetemnek nevezték, állami akkreditáció nélkül diplomákat és díszdoktori címeket adtak ki, ami miatt a Gazdasági Versenyhivatal 2008-ban eljárást indított ellenük. A GVH megállapította, hogy a „Magánegyetem” elnevezéssel és a látszólagos egyetemi formulákkal megtévesztették a fogyasztókat, és kötelezték őket az átnevezésre.

Az intézményt már ekkor is a most kitüntetett Gyárfás Ágnes vezette

Ő annak a Jézust párthus hercegnek tekintő, a magyarokat a sumérokkal azonosító Badinyi Jós Ferencnek a tanítványa, aki a turanista ősmagyar vallást antiszemita toposzokkal és áltudományos tartalommal exportálta vissza Magyarországra a rendszerváltás környékén az emigrációból, és maga is aktív szerepet játszott a miskolci „magánegyetem” formálásában. Az egyesület Ősi gyökér című folyóiratának az impresszum szerint a 2007-ben meghalt Badiny az örökös főszerkesztője, a tényleges, e világi pedig Gyárfás Ágnes.

A magyarság ősi kultúrájának kutatására és az oktatásszervezői munkájára hivatkozva lovagkereszttel díjazott Gyárfás írásaiban többek között arról értekezik, hogy

a magyar nyelv ősnyelv, a világ helynevei mind visszavezethetők magyar gyökökre, a magyarok Isten fiai és gyermekei, ő maga pedig sumér táblákon azt találta, hogy az Úr a Kárpát-medencét jelölte meg az égben a hun és a magyar nép lakhelyéül.

 

gyárfás

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A lovagkeresztes Szent Korona auratisztítója -Gyárfás Ágnes- 30 éve tartozik Gábor Györgynek és Raj Tamásnak óraadói tiszteletdíjukkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.